Kloetinge JO16-1 - VV Kloetinge

Kledingbeheer

28-03-2022

Materialen & kleding

Tom de materialen- & kledingman is haastig opzoek naar hulp!

Samen zijn jullie het aanspreekpunt voor de beschikbaarheid van voldoende kleding,  trainingsmaterialen en (wedstrijd)ballen van alle teams van onze club.

Het hele seizoen door ontvangen jullie aanvragen voor materialen of kleding die besteld of geregeld moeten worden.
De daadwerkelijk piek ligt bij het eind en de start van het seizoen, omdat kleding en materialen ingenomen, uitgedeeld en geïnventariseerd moeten worden en de ballenbakken en materialen weer opnieuw worden verdeeld.

Kortom hou jij van organiseren, regelen en structuur aanbrengen in de wirwar van ballen, kleding en het materialenhok, dan horen we je graag!

Heb je vragen of wil je eerst in gesprek met Tom wat deze functie inhoud? Geen probleem! Stel je vraag of meld je aan.

Reageren op de vacature

* = verplicht
Vacature Titel
Jeugdcommissie Kampcommissie jeugd