Algemene zaken

28-03-2022

Hulp op wedstrijddagen

Onze vaste ploeg die momenteel dag en nacht klaarstaat om onze jeugd en volwassenen op een plezierige en veilige manier te kunnen laten voetballen op het Wesselopark komt op wedstrijddagen handjes tekort.

We zijn daarom naarstig op zoek naar enthousiaste mensen die de vaste ploeg willen ondersteunen of eventueel kunnen overnemen op wedstrijddagen. Taken zijn onder andere het verwelkomen van verengingen en scheidsrechters, orde op zaken houden rondom de velden en kleedkamer of helpen bij incidenten die plaatsvinden op het park of in de kleedkamer.

We hopen een grote groep te kunnen maken, zodat de diensten maximaal 3 uur duren en dat je niet wekelijks aan de beurt bent.

Heb je vragen, wil je een keertje meekijken of wil je je alvast aanmelden dan vernemen we dit graag via onderstaand formulier.

Reageren op de vacature

* = verplicht