1 - 6

Kloetinge JO12-1

Onder 12 competitie (najaar), 1e klasse 1

29 september 2018 9:30

Kloetinge jo12-1 ging hun eerste competitiewedstrijd in tegen goes.Waar ze voor de beker tegen gelijk spelden .De ploeg van Wybrand Boonstra begon voorzichtig aan de wedstrijd. Maar kwam al na 5 min op voorsprong door een eigen doelpunt.
In de 9 min was het jurre die in tikte van een vrije trap van yaniek.Net voor de time-out was het goes dat de 1-2 maakte.Na de time-out pakte de ploeg van Wybrand het weer op.Na een voorzet van yaniek tastte  de keeper mis waar door jurre de 1-3 binnen kon tikken. Nog voor de rust . De tweede helft ging kloetinge door met waar ze mee bezig waren. Een voorzet van yaniek via de keeper binnenkantpaal 1-4 .Pepijn maakte de 1-5.Na een mooie opgezette aanval van achteren zette yaniek voor en rave koppte schitterend binnen 1-6.In deze wedstrijd waren de traningsvormen van Wybrand goed terug te zien