Datum: zaterdag 24-11-2018
Tijd: 8.30 uur
Temperatuur: 3 graden Celsius
Wind: ONO 14km/h
De twee teams waren aan elkaar gewaagd. De bal vloog van de ene kant van het veld naar de andere kant. Er was weinig rust aan de bal en toeschouwers stonden geregeld met samen geknepen billen te kijken.
In de 1e helft had Goes een paar gevaarlijke aanvallen. Mads wist de bal uit de goal te houden met een paar schitterende reddingen. Kloetinge komt een paar keer tot een mooie aanval. Yaniek mist net vanuit een flinke uithaal. Kort daarna schiet Mario de 1-0 erin. Rava en Youran schieten beiden nog met veel kracht op de goal maar de bal gaat er net niet in. Goes breekt vlak voor rust door de verdediging van Kloetinge heen, maar mist net. Helaas gaat de bal er daarna toch nog in en wordt het vlak voor rust 1-1.
Na de rust is Goes gevaarlijk veel op onze helft. De onrust van de 1e helft lijkt niet minder te zijn geworden. We krijgen een corner mee die Rava neemt. Na wat gerommel voor de goal weet Pepijn de bal erin te schieten voor de 2-1. Weer is het spannend met gevaarlijke aanvallen van Goes die gelukkig nog net weggewerkt worden. Jurre maakt de redding van de wedstrijd door de bal van de doellijn weg te werken. We krijgen nog een mooie kans die Rava helaas net over kopt. En dan gebeurt het toch... Goes maakt de 2-2. Goes blijft gevaarlijk aanvallen, maar Mads weet de ballen uit het doel te houden. Mario haalt nog een keer uit, maar de bal raakt de lat. Eind stand is 2-2.