Kloetinge JO12-1 boekt monsterzege op ST Oostburg-IJzendijke JO12-1

Zwaluwen jeugdbeker Onder 12 3e ronde, Groep 1 2

15 december 2018 10:00

Scheidsrechter

R. (Roland) Bertens

Onbekend

JO12-1 heeft in de derde ronde van de Zwaluwen jeugdbeker Onder 12 een eenvoudige overwinning geboekt. De ploeg uit Kloetinge won in Oostburg met 3-14.

Kloetinge begon scherp en had aan het begin van de wedstrijd nauwelijks moeite met de Zeeuws Vlaamse opponent. Mario opende de score na 5 minuten. Nog geen 5 minuten later schoot Mario ook de 0-2 binnen. Rava, Siem en opnieuw Rava zorgden voor de 0-5. Kort voor en direct na de time-out kreeg Kloetinge 2 doelpunten tegen. Sven Hoek bepaalde de ruststand op 2-6.

Aan het begin van de tweede helft werd Oostburg geholpen door Sven Hoek. Een corner van de tegenstander belandde via zijn been in het doel van Mads. Daarna was er geen houden meer aan bij het team van Wybrand Boonstra. Na de 3-6 deden Rava (3x), Pepijn, Mario, Sven Hertgers en Yaniek (2x) ook nog een duit in het zakje. De eindstand werd daarmee bepaald op een eclatante 3-14.