1 - 2

Bavel JO12-1

Onder 12 competitie (voorjaar), Hoofdklasse 2

18 mei 2019 10:00

Mooi samen  spel met Sven  Hoek  naar Siem op Mario, naar Noah maar geen  doelpunt.  Bavel  scoort 0-1 .
Bavel gaat  meer tot  scoren  kansen.  Reding van Sven Hoek  kan  de bal naast het  doel schoppen.  Noah en Mario hadden goede kansen, maar kieper van  Bavel hield ze goed  tegen  . Siem was erg goed  aan het  verdedigen.  Vrije trap  Mads goed  gestopt  . Kloetinge hadden  nog een  paar  kansen net voor  rust .
Bavel scoort  net  na rust, staat 0-2 . Mario kan vanuit het midden door  lopen naar de kieper, maar mist . Corner,Pepijn kopt over . Bavel creëerde kans op  kans harde schoten, maar mist .Mads had goede  reddingen.  Sven  Hoek  scoort  bijna, twee keer  achter elkaar  . Wederom  een  goede redding van  Siem . Gelijk daarna een  kans  voor  Noah . Ook Rava  mist net . Sven Hoek  scoort in de  laatste 2 minuten  . Mads  houd de bal nog tegen in de laatste minuut  . Eind stand  1-2 .
Kortom mooie  wedstrijd, met veel kansen.