5 - 3

Kloetinge JO13-1

Groep 1 02

5 september 2020 9:45

Op een heerlijke zonnige zaterdag speelden we in Vlissingen op het hoofdveld tegen de JVOZ JO13-2. De trainer gaf de opdracht fel te spelen en hard te werken.
Maar we kwamen al snel onder druk te staan en door slordig balverlies liep de tegenstander uit naar 3-0. Na 25 minuten werd dit helaas al 4-0.

Kloetinge komt langzamerhand wat beter in de wedstrijd en ging harder werken. Uit een vrije schop die van rechts werd gegeven scoort Kloetinge 4-1.

Na de rust kwamen we goed uit de startblokken, er werd beter samen gespeeld. Na goed druk zetten werd de 4-2 gemaakt. Helaas schoot de JVOZ de 5-2 erin. Daarna schoot Kloetinge uit een vrije schop ook nog op de lat. Gelukkig scoorden we uit een mooi afstandsschot toch nog de 5-3. Dat was ook de eindstand.

De 2e helft ging veel beter dan de 1e helft omdat we feller op de tegenstander zaten en omdat we vooruit druk gaven.