Sportpark Dorrestein 2
2912TL
NIEUWERKERK AD IJSSEL
tel. 0180-313812

Nieuwerkerk a/d IJssel uit, best ver rijden, een uur en een kwartier. Thuis met 0-5 verloren, hopen dat het nu beter gaat.

De eerste 20 minuten gaat het gelijk op, over en weer. Een aantal corners voor Kloetinge, wel kansen maar helaas geen doelpunten.

Dan breekt de tegenstander uit, doelpunt in de 26e minuut, 1-0 achter.

Kloetinge wordt iets meer naar achteren gedreven. Tegenstander is erg snel. We staan onder druk.

Rust

2e helft, hoekschop Nieuwerkerk. Het ging maar net goed, we moeten veel verdedigen. Dan een ongelukkige bal, een stuiterbal, 2-0 in de 50e minuut.

Weer een uitbraak van de tegenstander, doorgebroken speler, Stijn pakt geel. Wel een nuttige overtreding.

Ook de tegenstander krijgt geel voor het geven van commentaar.

We hebben hard geknokt, een goede pot gespeeld, maar helaas toch met 2-0 verloren.