Sportlaan 11
4571CA
AXEL
tel. 0115-563089

Vooraf al een beladen duel. Samen met Arnemuiden en Axel spelen we voor het kampioenschap.
Bij winst zijn we op weg!

Bij aankomst geeft de scheidrechter aan dat hij een jaar niet gefloten heeft, waarbij onze reactie is dat verleer je niet, hopen we!
Tip ; toch nog maar eens de spelregels nakijken en ook niet als scheidsrechter de keeper van de thuisploeg inschieten..
Komt niet over als objectief....
Maar dat terzijde.
We starten nerveus en komen niet echt in ons spel, onnodig balverlies waarmee we Axel eigenlijk in de kaart spelen.
Zij hanteren vaak de lange bal en dan hopen dat de bal goed valt. Dat was ook bijna het geval ware het niet dat Elisha uitstekend keeperswerk verrichtte.
Langzaam krijgen we meer grip en creeren een veldoverwicht, wat we niet in doelpunten uitdrukken..
Uiteindelijk is het Amy van Velzen die ons verdient op voorsprong knalt 0-1 waarmee we gaan rusten.
Tweede helft na wat omzettingen getracht door te drukken maar helaas we krijgen de dotten van kansen er niet in.
En dan is een bekende wet in het voetbal.. mede in het zadel geholpen... krijgen we een onterechte penalty tegen vanwege vermeend hands van Esmee. wat het niet was. (dit wordt later als zout in de wond beaamt door mensen van Axel). Na felle protesten van onze kant, waarbij onze aanvoerder Solange met geel 10 minuten mocht toekijken... staan we op een onterechte 1-1.
Ook met tien man zijn we de bovenliggende partij, maar weten de ozo verdiende winst niet te pakken.
Dat is ook voetbal, maar deze heeft wel een nare bijsmaak.
Jammer, want eerlijk is eerlijk als we de kansen benutten, ga je gewoon het veld af met 1-6.
Dan moet het thuis maar gebeuren! We kijken er nu al naar uit.