Noordeinde 5
4481BJ
KLOETINGE
tel. 0113-213173

Na de toch wat teleurstellende wedstrijd tegen DVO van vorige week, mochten we vandaag de wei weer in. Nadat de mistbanken waren verdwenen op het vernieuwde hoofdveld, dat vanmiddag op feestelijke wijze wordt geopend door de burgemeester, konden de meiden beginnen aan de wedstrijd tegen het andere meidenteam in onze competitie: Zeelandia Middelburg. Een sterk team dat al een paar goede resulaten heeft neergezet afgelopen weken.

Op een zonovergoten Wesselopark startte Kloetinge goed. De tegenstander werd direct onder druk gezet en er werden kansen gecreeerd. In eerste instantie bleven de goals uit. Zoals zo vaak het geval is, werkt een eerste goal vaak als een eerste schaap over de dam. Met een 5-0 voorsprong werd de rust bereikt en kon er even bijgekomen van een eerste helft waar veel energie in gestopt werd.

De tweede helft was in eerste instantie slordiger. De tegenstander was duidelijk feller uit de kleedkamer gekomen en het lukte de meiden niet om de goede lijn van de eerste helft door te trekken. Kansen werden niet weggegeven, maar het grote overwicht was gedurende het eerste gedeelte van de tweede helft weg. Het laatste deel van de wedstrijd kwam dat wel weer terug en werden er nog vier goals gescoord. Een 9-0 overwinning was zeker terecht, maar de tegenstander was niet zo zwak als de eindstand doet vermoeden. We kunnen met een tevreden gevoel terugkijken op deze competitieronde.