Ook overwinning in Woensdrecht voor MO15-1

Fortuinstraat 12
4634TD
WOENSDRECHT
tel. 0164-613801

Na het zware, maar zeer succesvolle, bekerweekend van vorige week, mochten de meiden vandaag weer opdraven voor de competitie. De tegenstander van vandaag was WVV uit Woensdrecht. Zonder Lieke en Sophie moest de MO15-1 proberen om punten te halen en in het spoor te blijven van de bovenste teams in onze competitie.

Na een sterke start, waarin we WVV terugdriongen op de eigen helft, liet de tegenstander zien over een aantal goede voetballers te beschikken. De wedstrijd was in balans, waarbij weinig kansen voor beide teams te noteren vielen. Totdat Lieve ons vlak voor rust op schitterende wijze op voorsprong zette.

Na rust werd het rommeliger, en werden er meer kansen gecreeerd. Kansen die helaas niet benut werden. Aan de andere kant werden twee corners weggegeven, maar daar het dan ook bij. Met een 1-0 overwinning, en drie punten in de tas, konden we weer terug naar Kloetinge. Er is vandaag hard gewerkt, en goed vanuit de organisatie gevoetbald. Volgende week spelen we thuis tegen Prinsenland en gaan we zorgen dat de punten op de Wesselopark blijven.