tel. 0113-213173

Op 20 november speelde de vrouwen 2 van V.V. Kloetinge een thuiswedstrijd tegen de vrouwen 1
van V.C.K.
Al snel kwam V.C.K met een mooie counter richting het doel van Kloetinge. Gelukkig had Arianne een
mooie redding en hield ze de bal tegen. Na de derde corner voor Kloetinge was het eindelijk raak. In
de 15e minuut schoot Demi met een drop-kick vanuit een corner de bal via onderkant lat erin, 1-0.
Door een gevaarlijke actie van V.C.K. voorkomt keepster Arianne de 1-1. Echter ontstond er door een
goed schot van V.C.K enkele minuten later toch de 1-1.
Het blijft een lange tijd 1-1 terwijl Kloetinge meer kansen creëert maar deze voor een lange tijd niet
weet te benutten. Ook komt V.C.K. een aantal keer goed door maar wordt dit goed opgelost door
Melissa en Kim in de verdediging. Een aantal minuten voor de rust geeft Demi een diepe bal op Hieke
en scoort ze de 2-1. Annemarie veroverd de bal en passt de bal naar Meike, die gaat de één-twee aan
met Demi en ontvangt de bal diep terug. Zoals iedereen Meike kent sprint ze naar het goal en werkt
ze af. De keepster blokt de bal en hij komt terug voor de voeten van Dagmar. Die hem koelbloeding
afwerkt met een volley, net buiten het bereik van de keepster, 3-1. Enkele minuten later volgt het
rustsignaal.
In de rust werd er voor het eerst gewisseld. Angie, Solange, Bibi, Sophie en Lise kwamen het veld in.
Kloetinge kwam strijdlustig de kleedkamer uit en Kloetinge was duidelijk de betere ploeg. De
aanvallen van Dagmar, Angie, Bibi en Solange in de eerste minuten van de tweede helft waren
tevergeefs. V.C.K. probeerde ook nog enkele kansen te creëren maar zonder resultaat. Bibi neemt de
corner en door een fout van de keepster van V.C.K valt de 4-1. Het was een mooi indraaiende corner
van Bibi. Kloetinge neemt geen gas terug en komt al snel bij een volgende kans, er ontstond een één
op één duel tussen Dagmar en de keepster. 20211120_RQF_2947.jpgDagmar werd neergehaald door de keepster en er waren
enkele vraagtekens bij dit optreden. Uiteindelijk ging de wedstrijd door en was er geen penalty
gegeven.
Snel daarop scoort Dagmar de 5-1 door een misverstand tussen de verdedigster en keepster van
V.C.K. Een aantal minuten later krijgt Amber de bal breed gespeeld en schiet ze bal mooi in het goal,
de 6-1. In de tweede helft heeft de verdediging van Kloetinge bestaande uit Lise, Melissa en Lana
V.C.K. geen kansen gegeven, keepster Arianne had het ook erg rustig. Angie geeft de bal voor vanaf
links, Hieke volleert de bal net naast het goal. Kim neemt het heft in handen en loopt vanuit achter
naar het goal toe en geeft hem mooi diep op Hieke, diens schot wordt geblokkeerd en de bal komt
weer in de voeten van Kim terecht. Kim schiet en de bal beland helaas net op de bovenkant van het
goal.
In de laatste minuten wist Solange nog een mooie actie te creëren alleen helaas werd de bal net voor
de lijn van het goal onderschept voor de verdediging van V.C.K. Ook kreeg Sophie nog een aantal
keer de bal en probeerde ze het doelsaldo nog te verhogen, helaas mocht dit niet baten. De laatste
minuten waren aangebroken en zo dacht ook Meike die nog even een wilde omhaal probeerde