Noordeinde 5
4481BJ
KLOETINGE
tel. 0113-213173

Zaterdag 29 januari 2022 VV Kloetinge JO11-1 - VV Kapelle JO11-1 (competitie 3e fase)

De laatste competitiewedstrijd van de JO11-1 werd gespeeld op 27 november 2021. Ook tegen Kapelle JO11-1. Toen werd eenvoudig met 0-4 gewonnen door de groenwitten. Op het frisse en winderige hoofdveld van Sportpark Wesselopark zijn vandaag, in tegenstelling tot de voorgaande twee maanden, ouders weer welkom langs het veld.

Nadat de eerste aanval direct wordt binnengeschoten door Roel, op aangeven van Jesse, ontspint zich een gelijk opgaande wedstrijd met over en weer kansen voor beide ploegen. Bij vlagen wordt er lekker gecombineerd, maar op andere momenten zijn de jongens van JO11-1 slordig in balbezit. Tegenstander Kapelle voetbalt ook prima en met regelmaat worden de roodwitte spitsen gevaarlijk de diepte in gestuurd richting het Kloetingse goal.

In het tweede kwart eenzelfde spelbeeld, waarbij Kloetinge niet mag mopperen met de kansen die door Kapelle worden gemist. Jayms pakt weer een paar aardige ballen, maar ook de lat ligt meerdere keren in de weg om een doelpunt van Kapelle te voorkomen. Kort voor rust is het Jesse met de 2-0. Wie denkt dat we aan de thee kunnen, komt bedrogen uit. Kapelle heeft in de laatste minuut het vizier wel op scherp. Met enig fortuin, want via de voet van onze keeper rolt de bal in het doel.

Direct na rust het derde doelpunt voor Kloetinge. Thijn schuift de bal binnen na een vlotte combinatie via Casper vanuit het middenveld. Het spel golft ook nu weer op en neer, waarbij de betere kansen voor de JO11-1 zijn. Nu mag Kapelle niet mopperen met paal, lat en keeper die de doelpunten van Kloetinge voorkomen. Kapelle komt er nog een aantal keer gevaarlijk uit, zonder dat het echt tot grote uitgespeelde kansen leidt. Achterin hebben de mannen van JO11-1 het aardig voor elkaar. Zoals eigenlijk altijd wordt er hard en goed voor elkaar gewerkt.

Het laatste kwart van de wedstrijd speelt de JO11-1 het beste deel van de wedstrijd. De kansen stappelen zich snel achter elkaar op, maar ook nu is het de keeper van Kapelle die goed werk levert. Vijf minuten voor het einde gooit Jesse het duel op slot. Weer op aangeven van Casper maakt hij er 4-1 van. In de laatste minuut scoort Kapelle nog met een mooie counter, die hard wordt binnengeschoten door de spits. Wedstrijd gespeeld en Kloetinge wint wederom van Kapelle. 4-2.

Fijn dat er weer gevoetbald wordt voor het "eggie" én met publiek langs de lijn. Volgende week helaas alweer vrij van de competitie, maar ongetwijfeld wordt er komende dagen nog een wedstrijdje geregeld. Immers, voor je het weet gaat de boel weer op slot 😊