Ondanks goede tweede helft een teleurstellend einde van de competitie voor MO15-1

tel. 0115-431501

Het fantastische feest na het kampioenschap van Kloetinge 1 had duidelijk zijn sporen nagelaten bij de meiden van MO15-1. Waar we vorige week na twee dagen enorm zware inspanningen uitstekend voor de dag kwamen, daar was de eerste helft vandaag dramatisch. De meiden gaven zelf in de rust aan dat dit de slechtste helft van het seizoen was. Daar was de trainer het mee eens. Op (nog minder dan) halve kracht is het voor ons erg lastig om van vaak fysiek sterkere jongens te winnen. Dat bleek vandaag in de eerste helft.

Het zat ook wel behoorlijk tegen: Quinty heeft nog steeds last van haar knie, Frédérique kon niet verder vanwege lichamelijke klachten, en Dian leek haar enkelbanden te scheuren (achteraf bleek dat het enorme ei op haar enkel veroorzaakt werd door een scheur of ernstige kneuzing). Met het oog op de mooie toernooien (waaronder het NK), die er nog aankomen, belooft dit niet veel goeds.

De tweede helft speelden de meiden een stuk beter. De afspraken, die we in de rust maakten, werden goed nagekomen en we speelden beter dan de tegenstander. Kansen werden echter nauwelijks gecreëerd, terwijl we nog wel twee doelpunten onnodig weggaven. Al met al een ongel