4383NE
VLISSINGEN
tel. 0118-460198

Zaterdag 18 maart 2023 JVOZ JO12-2 - V.V. Kloetinge JO12-1 (competitie 4e fase)

De wedstrijd begon om 09:45 bij JVOZ. We beginnen met Roel en Kayan aan de kant. JVOZ begint sterk, maar Mehdi houdt een paar keer goed druk en krijgt balbezit en staat twee keer een op een met de keeper en die schiet hij ze er allebei goed in. Kloetinge is nog niet klaar. We hebben een counter. Daar maken Dani en Thijn goed gebruik van want de derde ligt er al weer in, doelpuntenmaker Thijn. Dan een paar minuten later. Casper houdt goed druk en hij krijgt dee bal goed mee richting Thijn en die speelt zijn tegenstander goed weg en dan staat die een op een met de keeper en dan ligt de bal er natuurlijk in. Na drie minuten krijgt JVOZ een aanval twee tegen een en je weet het hè. JVOZ kan goed voetballen, dus die spelen die aanval heel mooi uit met zijn tweeën. En gelijk na de goal is het time out.

Na de time out heeft Kloetinge het moeilijk, want JVOZ houdt hoog druk en dat vinden wij moeilijk dus we gaven de hele tijd de lange bal. Soms ging dat goed, maar soms ook weer niet. JVOZ bleef goed voetballen in dit kwart. Jayms redde ons met een mooie reflex toen de aanvaller alleen voor de keeper kwam. In de 30e min scoorde Duke een heel mooi doelpunt van ver en die ging er binnenkant paal in en dan is het rust.

Na rust houdt JVOZ weer goed druk en dan geven ze een goeie voorzet en die ligt er dan in. JVOZ blijft een paar minuten goed spelen, maar na een paar minuten krijgt Roel de bal en die geeft hem aan Thijn en Thijn aan Kayan en die legt hem erin. Daarna doen Dani, Roel en Kayan even een dansje. Dan fluit de scheids af voor de time out. Deze scheids was niet de vriend van Sjors en Dani!

En al snel na de time out legt Roel de bal even in de hoek na een assist van Casper. Na vijf minuten krijgt Kloetinge een kans: Jesse geeft een super pass op Kayan en die schiet hem er super goed in via de onderkant van de lat! En dan scoort Thijn zijn derde van de dag. Dat is ook niet de eerste keer dat hij dat doet, hij staat nu al op 46 goals in maar 17 wedstrijden. En dan fluit de scheids af en dan is het klaar eindstand 2-9.

Voor de derde keer dit seizoen dik van JVOZ gewonnen!