4481BJ
KLOETINGE
tel. 0113-213173

Zaterdag 1 april 2023 V.V. Kloetinge JO12-1 - JVOZ JO12-1 (competitie 4e fase)

Zaterdag 1 april speelden we voor de 4e keer in korte tijd weer tegen de JVOZ.Dit keer was het de JO12-1. De wedstrijd begon om 8.30 en binnen 2 minuten scoort Casper dankzij een assist van Jesse de 1-0.Niet lang na het eerste doelpunt maakt Casper wederom een mooi doelpunt en is de “beer” los (2-0)! Kloetinge speelt een veel sterker spel en domineert aan de bal. Na een voorzet van Duke krijgt Thijn de bal en draait om zijn tegenstander heen en komt oog in oog met de keeper en schiet hem mooi langs hem in het net! (3-0)5 minuten voor rust zet Kloetinge wederom een mooie actie op touw langs de zijkant van het veld en via een assist van Mehdi gaat de bal naar Casper en ook deze is niet meer te stoppen! (4-0)Na rust blijft Kloetinge druk zetten en na een voorzet van Casper schiet Roel hem erin! (5-0)Snel daarna maakt Roel zijn tweede van deze wedstrijd na een assist van Dani. (6-0)De JVOZ komt maar niet op gang en na een mooie pass van Casper richting Thijn gaat ook deze in het net! (7-0)De Boys zijn on fire! In de 48e minuut kopt Sjors de bal richting Thijn die hem vlot aanneemt en via een mooie actie een paar spelers passeert en hem wederom langs de keeper tikt. (8-0)Net voor het eind van de wedstrijd mag de JVOZ nog een keer inspelen en Thijn ruikt nog een kans en jaagt achter de bal aan en verovert de bal op de keeper en tikt hem nogmaals in het doel. (9-0)Het was een mooie wedstrijd! De JVOZ mocht voor de 4e keer op rij weer naar huis met 0 punten… (geen grap) en Kloetinge heeft het doelsaldo weer met 9 doelpunten verhoogd!Komende zaterdag spelen we geen wedstrijd maar de zaterdag daarop gaan we naar Kapelle.Thijn Ossewaarde