Kloetinge MO13-1 schittert tegen Arnemuiden MO13-1

Noordeinde 5
4481BJ
KLOETINGE

Op een stralende nazomerse ochtend, waarbij de wind besloot zich koest te houden, mochten de meiden van Kloetinge MO13-1 weer het veld op. Na één overwinning en één verloren wedstrijd hadden de meiden hun zinnen gezet op 3 punten tegen de meiden van Arnemuiden MO13-1.

De eerste paar minuten van de wedstrijd speelden zich vooral op het middenveld af. Na een wat aftastend begin was de eerste grote kans voor Kloetinge gelijk een goal: een schot op doel belandde diagonaal tegen de binnenkant van de paal, en hoewel de keepster nog een poging deed, was de 1-0 een feit.

Met de score in hun voordeel werden de meiden van Kloetinge sterker. Ze creëerden enkele mooie kansen, maar de tegenstander gaf zich nog niet gewonnen. Bij één van hun uitvallen wist de keepster van Kloetinge de tegenstander van het scoren af te houden. Vervolgens leidde een prachtige pass vanuit het middenveld naar een tweede doelpunt, dit keer in de korte hoek: 2-0. De trainers knikten tevreden; dit was precies zoals ze het hadden geoefend op de training.

Na de rust kwam Kloetinge zeer wakker en sterk uit de startblokken. De eerste de beste aanval, vloeiend en goed uitgespeeld, leidde tot een comfortabele 3-0 voorsprong. De meiden bleven dominant, en een schot op doel eindigde jammer genoeg op de lat. De tegenstander wist uiteindelijk nog een eretreffer te scoren, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor Kloetinge MO13-1. Een overwinning die smaakte naar meer, en een prachtig voorbeeld van teamgeest en tactische scherpheid. Volgende week mogen de meiden zich als huidige nummer drie bewijzen tegen de nummer één ST SJO Lebo/ SVN/ Patrijzen/ ’s Heer Arendskerke MO13-1. We zijn benieuwd hoe ze het er dan vanaf gaan brengen.