Kloetinge MO13-1 Grijpt het Kampioenschap in Spannende Confrontatie

Lange Blokweg 29
4301NW
ZIERIKZEE

16 december, een datum die met rood omcirkeld stond in de agenda's van de meiden van Kloetinge MO13-1. Het was de dag waarop zij kampioen konden worden in hun laatste wedstrijd van de huidige reeks. Tegenstander was MZC'11 MO13-1 uit Zierikzee, en de setting was een vochtige, grijze zaterdagochtend.

De wedstrijd begon met zichtbare gezonde spanning bij de Kloetinge-meiden. Ze waren wat onrustig, maar dankzij goed ingrijpen van het centrale duo werd een vroeg tegendoelpunt van MZC'11 voorkomen. De eerste helft werd voornamelijk op het middenveld uitgevochten, met beide teams die naar de kleedkamer gingen bij een 0-0 ruststand.

Het motto van de dag - druk zetten - werd in de tweede helft nog meer zichtbaar. Kloetinge domineerde en het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van MZC'11. Toch bleef het felbegeerde doelpunt uit, ondanks enkele gevaarlijke hoekschoppen.

De laatste minuten van de wedstrijd waren spannend. Met een spectaculaire redding wist de keepster van Kloetinge een doelpunt van MZC'11 te voorkomen, waardoor hun hoop op een late goal vervloog.

Zo behaalde Kloetinge een zakelijk resultaat (0-0), voldoende voor het kampioenschap!

Onder het toeziend oog van de meegereisde supporters werden de meiden kampioen op basis van vijf overwinningen en twee gelijke spelen. Een duidelijk resultaat van geweldige progressie, een sentiment dat zelfs door de tegenstander werd gedeeld.

Na het laatste fluitsignaal verplaatste het feest zich naar de kantine van Kloetinge. Hier werd nog een klein feestje gevierd en ook vooruitgekeken naar een volgende reeks in wellicht wel de hoofdklasse.

Van harte gefeliciteerd meiden van MO13-1!