Fien maakt haar debuut

Blauwe Kei 1 a
4834AW
BREDA

Doordat de wedstrijd van de mo15 van Baronie uitliep, begonnen wij wat later met de warming-up.

Gelukkig heeft het geen nadeel gehad voor de wedstrijd want we hebben de drie punten mee naar Kloetinge genomen.

11 minuten later dan gepland zijn we begonnen met de wedstrijd. Baronie zette direct druk en Kloetinge begon niet heel sterk. Gelijk een kans voor Baronie maar gelukkig ging die net naast.

Goede bal van Dian diep op Lisa, legt terug op Mare, maar helaas gaat hij net naast. Kloetinge wordt gelukkig wakker.

Een ingooi van Alicia komt bij Amy, die past door naar Dian en Dian wordt neergehaald. Kloetinge krijgt een vrije trap op een mooie plek, helaas schiet Dian de bal tegen de muur van Baronie.

Corner voor Kloetinge, hele hoop geklungel voor het doel van Baronie, maar de bal wil er maar niet in. Voorzet van Mare in de zestien, Noa speelt haar vrouwtje uit, maar helaas redt de keeper van Baronie. Een mooie diepe bal van Dian op Lisa, maar de keeper van Baronie komt goed uit. Mare speelt een mooie hoge voorzet in de zestien en Noa neemt hem op de volley, (wij zagen hem er al in vliegen) maar deze gaat helaas net over. Maartje redt ons steeds van een achterstand door goed mee te voetballen. Een speelster van Baronie raakt ongelukkig geblesseerd, omdat het spel hierdoor even stil ligt geven Marijn en Martijn nog even wat goede aanwijzingen aan onze meiden. Door een handige actie van Dian steekt ze Lisa weg, helaas weer net naast. Een mooi schot van Mare maar weer net als de vorige kansen, gaat deze net naast. De kansen willen er maar niet in. Maarrrr gelukkig in minuut ‘34’ een goede combinatie tussen Dian en Alicia en een goede één twee tussen Alicia en Amy, scoort Alicia de 0-1.

Mooie panna van Isa bij de scheids. Frédérique is gewisseld, omdat ze haar knie verdraaide. We krijgen versterking van de mo15-1, Jany is ingevallen.

Na een goede bespreking in de kleedkamer van Martijn en Marijn zijn we begonnen aan de tweede helft. De bank heeft de dekentjes er bij gepakt want het is gaan regenen. Het spel van Kloetinge valt een beetje tegen. Gelukkig staat de verdediging goed en houdt Maartje de ballen goed uit het doel. Er worden nog wat kleine aanwijzingen gegeven aan Fien en dan gaat ze haar eerste minuten maken in het mooie Kloetinge tenue! Meteen een goeie voorzet van onze debutant. Jammer genoeg leidt het niet tot een goal. Doordat Maartje daarna nog een keer goed uitkomt redt ze ons van een gelijk spel. De spanning is om te snijden, Baronie is constant op onze helft. De scheidsrechter fluit af, we hebben een magere overwinning gehaald met 1-0.

Deze week gaan we weer hard trainen en volgende week gaan we knallen tegen Jvoz thuis om half 2!

We zien jullie volgende week langs de lijn!

Bedankt Tessa en Romée voor het maken van het verslag