Kloetinge MO13-1 wint topduel: van 0-1 achterstand naar 4-1 overwinning!

Arnemuiden MO13-1

1e klasse (2e fase) 3

2 december 2023 10:00

E.M. van Galen

Sportpark Wesselopark
Noordeinde 5
4481BJ
KLOETINGE

Op een heldere winterochtend, met een heerlijk zonnetje en een temperatuur net onder nul, stonden de meiden van Kloetinge MO13-1 klaar voor een spannende voetbalwedstrijd tegen Arnemuiden MO13-1. Als koploper van de competitie traden ze aan tegen de gedeelde nummer twee, klaar om hun koppositie op de ranglijst te verdedigen.

De wedstrijd begon met een verrassing toen Arnemuiden snel op voorsprong kwam met een doelpunt in de 8e minuut. Maar Kloetinge liet zich niet uit het veld slaan. Ze toonden veerkracht en teamgeest, en al snel begon het tij te keren. Ondanks enkele gemiste kansen, wisten de meiden van Kloetinge de wedstrijd nog voor de rust om te draaien naar een 2-1 voorsprong, een indrukwekkende prestatie tegen een sterke tegenstander.

In de tweede helft bleef Kloetinge domineren. Het spel speelde zich voornamelijk af op het middenveld en de helft van Arnemuiden, waarbij Kloetinge haar voorsprong stevig verdedigde. Met mooi combinatiespel en vastberadenheid wisten de meiden hun voorsprong uit te breiden naar een comfortabele 4-1 overwinning.

Deze overwinning versterkt de positie van Kloetinge als trotse koploper van de competitie. Met nog maar twee wedstrijden te gaan, lijkt het kampioenschap binnen handbereik. Een prestatie die lof verdient: goed gedaan, meiden van Kloetinge MO13-1!

Names de verlaggever van dienst ook complimenten voor de trainers die zoals eigenlijk altijd zeer positief stonden te coachen.