Zon, Wind en Doorzettingsvermogen: Kloetinge MO13-1 Zegeviert met 2-0

Noordeinde 5
4481BJ
KLOETINGE

Onder een vriendelijk zonnetje, begeleid door een stevige koude bries, stond Kloetinge MO13-1 op eigen terrein tegenover ST Aardenburg/ Sluis MO13-1. Het beloofde een spannende thuiswedstrijd te worden waarin Kloetinge het overwicht had, maar de bal wilde in de eerste helft maar niet in het doel. Ondanks het betere spel en de kansen die zich aandienden, bleven doelpunten uit.

De trainer van Kloetinge benadrukte in de rust dat die bal er toch echt een keertje in moest gaan. Dit advies leek zijn vruchten af te werpen in de tweede helft. De volharding van Kloetinge werd beloond met een 1-0 voorsprong, gevolgd door een reeks spannende momenten, waaronder schoten op het doel die net naast gingen en mooie snelle uitbraken die helaas net niet in doelpunten resulteerden.

Toch liet Kloetinge de hoofden niet hangen. Na een reeks onfortuinlijke momenten - ballen op de paal en de lat - vond uiteindelijk toch een schot zijn weg over de keepster het doel in, wat de stand naar een bevrijdende 2-0 tilde. Na dit doelpunt keerde de rust kort terug in het spel, alsof de speelsters even op adem kwamen. Er volgden nog enkele kansen voor Kloetinge, waaronder een prachtige voorzet die net niet werd afgemaakt.

De wedstrijd eindigde met een verdiende 2-0 overwinning voor Kloetinge MO13-1, een resultaat dat de overhand in het spel en de gecreëerde kansen recht deed al had de score ook zomaar hoger uit kunnen vallen. De inzet en het teamwerk leverden een overwinning op die de meiden zeker hebben afgedwongen. "Klasse meiden!", zoals de trainer na afloop terecht opmerkte. Kloetinge MO13-1 toonde weer eens aan dat doorzettingsvermogen en teamgeest tot mooie resultaten kunnen leiden.