Kloetinge JO12-1 wint doelpuntenfestijn met 5-4

5 - 4

JVOZ JO12-1

Onder 12 beker poule, Groep 1 13

1 september 2018 8:45

KLOETINGE - JO12-1 is met een nipte overwinning goed begonnen aan het nieuwe bekerseizoen. De ploeg van trainer Wybrand Boonstra leek gelijk te spelen, maar in de slotfase bezorgde Sven alsnog de winst: 5-4.

De bezoekers openden al in de tweede minuut de score namens JVOZ JO12-1, maar een paar minuten later trok Pepijn de stand met een geplaatst schot al weer snel gelijk. Kort voor de time-out nam JVOZ wederom de voorsprong, maar weer konden de bezoekers daar niet lang van genieten. Even na de time-out bracht Mario Kloetinge langszij: 2-2.

Kort voor rust waren het opnieuw de bezoekers die op voorsprong kwamen. De spits van JVOZ reageerde alert op een redding van Mads, goed voor de 2-3.

Na rust was de thuisploeg direct gevaarlijker dan in de eerste helft. Kort na de aftrap schoot Sven op de paal en een paar minuten later trok Noah de stand gelijk: 3-3.

Direct na de time-out kwam Kloetinge voor het eerst op voorsprong. Een afstandsschot van Pepijn belandde via de binnenkant van de paal in het doel: 4-3. Ook Kloetinge kon deze voorsprong niet lang vasthouden. Nog geen minuut later kwam de tegenstander weer langszij: 4-4.

Het leek erop of beide ploegen genoegen moesten nemen met een punt, maar Sven besliste het doelpuntenfestijn kort voor tijd in het voordeel van de thuisploeg: 5-4.