Bestuurdersnieuws - VV Kloetinge

Bestuurdersnieuws

Raad positief over optimalisatie Wesselopark

27 januari 19:45  Donderdag 26 januari is het masterplan Wesselopark door de raad in de oordeelsvormende vergadering besproken. meer »

VV Kloetinge en Van Poelje verlengen samenwerking

8 januari 19:00  Met een marge van 6 punten de winterstop aanvangen als promovendus in de nieuwe 4e divisie! Trainer Jurriaan van Poelje kan tevreden zijn, maar uiteraard worden de prijzen pas aan het einde van de voetbalcompetitie verdeeld. De honger van VV Kloetinge en haar trainer is nog niet gestild.meer »

Draaien veld 3 stap dichterbij

9 december 10:45  Het draaien van veld 3 is een stap dichterbij na positief collegebesluitmeer »

Giovanni Siereveld en VV Kloetinge denken aan de toekomst.

21 november 20:15  Giovanni Siereveld, geen onbekende bij de club, sluit na dit seizoen aan bij de v.v. Kloetinge. Vanaf het seizoen 2023-2024 neemt hij Kloetinge onder 23 onder zijn hoede. Dit combineert hij met het behalen van zijn trainerscursus Uefa A (voorheen TC 1). meer »

Week van de scheidsrechter: #SCHEIDSBEDANKT

30 september 0:45  De 'Week van de Scheidsrechter' is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.meer »

Verslag Algemene Ledenvergadering 11 juli 2022