Bestuurdersnieuws - VV Kloetinge

Bestuurdersnieuws

Wie wordt de opvolger van Alfred Schreuder bij Ajax?

Gisteren om 11:42  Donderdagavond barstte de bom in het Johan Cruijff Stadion. Na opnieuw een zwaar teleurstellend resultaat tegen FC Volendam was de directie er klaar mee en werd Alfred Schreuder ontslagen. De club moet nu op zoek naar een opvolger. Wat zijn de opties? meer »

Deze wedstrijden moet je dit weekend zien

Gisteren om 7:00  Het is weer weekend en dus kunnen de voetballiefhebbers zich weer gaan verheugen op flink wat mooie wedstrijden in de buitenlandse topcompetities.  Nadat het WK in Qatar is beëindigd, is het in de Europese topcompetities vrijwel elk weekend genieten geblazen. meer »

Bert Letteboer en zijn Heracles-priv�museum: "Jan Smit is ook enkele keren hier geweest"