VV Kloetinge en Van Poelje verlengen samenwerking - VV Kloetinge

VV Kloetinge en Van Poelje verlengen samenwerking

VV Kloetinge en Van Poelje verlengen samenwerking

8 januari 2023 19:00


Met een marge van 6 punten de winterstop aanvangen als promovendus in de nieuwe 4e divisie! Trainer Jurriaan van Poelje kan tevreden zijn, maar uiteraard worden de prijzen pas aan het einde van de voetbalcompetitie verdeeld.
De honger van VV Kloetinge en haar trainer is nog niet gestild.

In het seizoen 2023-2024 zal VV Kloetinge ook nog samenwerken met trainer van Poelje om zo samen te kijken of ze de ambities van de club kunnen waarmaken. Kloetinge heeft immers aangegeven dat ze uiteindelijk op een mooi en volwaardig sportpark een 3e divisionist willen zijn.

In eerdere berichtgeving heeft de club en de gemeente Goes haar toekomstplannen al gedeeld met een flinke upgrade van het ‘’Wesselopark’’ tot gevolg.

“Het is mooi om te zien dat deze 2 ambities nu parallel aan elkaar lijken te lopen. Het is goed voor alle gebruikers van ons sportpark dat we samen met de gemeente nu concreet kunnen worden. Daarnaast zien we dat de prestaties van ons vlaggenschip ook aanstekelijk werkt in dit proces. We zijn trots op waar we staan, maar verslappen mogen we nu niet.’’ aldus voorzitter Jan-Kees de Bruine.

Het is mooi om te zien hoe het proces, dat we een aantal jaren geleden hebben ingezet en uitgesproken met waar we als club naar toe willen, nu zijn vruchten begint af te werpen. Daarin kan ik niet genoeg benadrukken dat dit een prestatie is van velen over de afgelopen jaren. Zowel het sportieve deel als het niet-voetballende gedeelte van ons Ambitieplan vergt soms het uiterste van mensen en dat zijn heel vaak onze vrijwilligers. Aan de andere kant geeft dit iedereen die Kloetinge een warm hart toedraagt ook weer veel energie. 

In een eerder stadium werd de komst van Giovanni Siereveld al bekend gemaakt. Hij zal het team Onder23-1 onder zijn hoede gaan nemen,

De gesprekken met de spelers van de huidige selectie en de overige stafleden zijn inmiddels aangevangen.Ook hierover hopen we snel duidelijkheid te kunnen verschaffen.

Namens VV Kloetinge
Jan-Kees de Bruine
Voorzitter

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!