Activiteitencommissie

25-02-2018

Jeugdactiviteiten

De jeugdactiviteitencommissie is op zoek naar versterking!

Circa 3 maal per jaar wordt er buitenom het voetbal een activiteit georganiseerd voor de jeugd. Afgelopen jaren waren dit o.a. bioscoopbezoek, FIFA-toernooi, bezoek eredivisie wedstrijd, zwemmen, schaatsen. Voor alle leeftijdscategorieën een passende activiteit.

Het programma en de activiteiten kan naar eigen invulling worden gemaakt en wordt in overleg met de jeugdcommissie gepland.

Tijdens het Dick Bunttoernooi zorgt de jeugdactiviteitencommissie voor vrijwilligers voor o.a. het wafelkraam en bij de seizoensafsluiting voor activiteiten (schminken).

Samen met andere vrijwilligers kun je de activiteiten verdelen, organiseren en uitvoeren, zo sta je er niet alleen voor.

Heb jij leuke ideeën en wil je deze organiseren en je inzetten in de jeugdactiviteitencommissie reageer dan via:
vrijwilligers@vvkloetinge.nl

Reageren op de vacature