Kledingbeheer

25-02-2018

Teamsponsoring

Binnen de kleding- en materialen commissie zijn een aantal vrijwilligerstaken beschikbaar. Deze taken kunnen door meerdere vrijwilligers samen worden uitgevoerd.

Spreekt één van deze taken je aan, reageer dan via vrijwilligers@vvkloetinge.nl of via de knop 'ik heb interesse'

Wanneer er een aanvraag komt via een leider of sponsor het traject begeleiden. Keuze kleding bepalen,  een pas-sessie doen met het team, een proefdruk maken / aanvragen en de kleding bestellen bij de leverancier. Afhankelijk van de afspraken een contract opmaken en laten tekenen door sponsor en SSWK. Factuur van de leverancier (na levering van de kleding) controleren en doorsturen naar SSWK voor betaling. Facturatie richting de sponsor gaat via de SSWK, direct na het ondertekenen van de sponsorovereenkomst. Een stukje administratie hoort hier dus ook bij.

Hoeveelheid werk: piek bij seizoensstart, uitlopend tot rond de winterstop. Voorjaar = nihil.

Reageren op de vacature

* = verplicht