Kledingbeheer

25-02-2018

Kledingplan

Binnen de kleding- en materialen commissie zijn een aantal vrijwilligerstaken beschikbaar. Deze taken kunnen door meerdere vrijwilligers samen worden uitgevoerd.

Spreekt één van deze taken je aan, reageer dan via vrijwilligers@vvkloetinge.nl of via de knop 'ik heb interesse'

Elk team van VV Kloetinge wordt aan het begin van het seizoen voorzien van een teambag met een keeperset en wedstrijdkleding (shirt en broek). We hebben hiervoor een gebruiksovereenkomst die door de teammanager / leider wordt getekend bij ontvangst. Na afloop van het seizoen moet de teambag weer ingeleverd worden en gecontroleerd. Gezien de hoeveelheid werk verdelen we het inleveren over verschillende avonden waarbij meerdere vrijwilligers mee helpen.

Hoeveelheid werk: Grootste piek na afloop van het seizoen: alle tassen nakijken en eventueel aanvullen. Bij de start van het seizoen gaat het uitgeven van de complete tassen redelijk snel (binnen een paar avonden).

Na 3 jaren wordt alle kleding in principe vervangen. In het voorjaar veel voorbereidend werk om voor alle teams de juiste kleding en maten te bestellen. Inschatten wat voor de komende 3 jaren nodig zal zijn (goed kijken naar de nieuwe aanwas en de verschuivingen van teams naar een hogere leeftijdsgroep). Instructie richting leverancier welke bedrukkingen op de shirts en tassen moet komen.

Reageren op de vacature

* = verplicht