Coördinator

20-03-2018

Vrijwilligerscoördinator

Het vrijwilligersbeleid van vv Kloetinge wordt verder uitgewerkt. Om het voetballen mogelijk te maken en de vereniging draaiende te houden hebben we vrijwilligers nodig. Taken en functies zullen duidelijk moeten zijn en er zal gecommuniceerd moeten worden wat we van onze leden en vrijwilligers verwachten en er zal werving van vrijwilligers plaats moeten vinden. Om dit goed in te vullen willen de functie van vrijwilligerscoördinator in gaan vullen.
De vrijwilligerscoördinator bepaald in samenspraak met het bestuur en de overige commissieleden het vrijwilligersbeleid en is verantwoordelijk voor de uitvoering voor onder andere:

• werving en plaatsing vrijwilligers
  • ondersteunen, begeleiden en onderhouden van de contacten met (potentiële) vrijwilligers
  • het stimuleren van deskundigheidsbevordering
  • het uitzetten van het vrijwilligersbeleid
  • het maken van afspraken
  • regels en wetgeving en de communicatie op het gebied van vrijwilligers(beleid).
tijdsbesteding: ca. 6 a 8 uur per week, het is mogelijk om met 2 mensen deze taak in te vullen.
Wil jij bijdragen aan de vrijwilligers organisatie van vv Kloetinge, reageer dan via vrijwilligers@vvkloetinge.nl

Reageren op de vacature

* = verplicht