10 maart JO10-2 - VV Kloetinge

10 maart JO10-2

10 maart JO10-2

Pupillenteam van de week vv Kloetinge 10 maart: JO10-2

Wedstrijd: Kloetinge 1 – Brielle
Datum: 10 maart 2018
Team van de week : JO10-2
Namen spelers: Stan, Vince, Thijs, Matz, Mick, Nick, Sieb, Skip, Sven, Guus
Gemiddelde leeftijd: 9
Leiders / trainers: Esra, Collin, Martin

Zaterdag gaan we er vanuit dat we weer een wedstrijd van Kloetinge 1 kunnen zien op het Wesselopark. Het team van de week JO10-2 is er in ieder geval klaar voor.

De spelers van JO10-2 voetballen bij V.V. Kloetinge om dat het een leuke, gezellig en goede club is. Kijk dat horen we graag. Ook voetballen er broers van spelers bij V.V. Kloetinge. De trainers doen het goed op de trainingen, ze worden erg gewaardeerd door de spelers. Leuk ook om te zien dat er 2 JO19-junioren zich inzetten om dit team mede te trainen. Trainingen, partijtjes spelen ze vinden het erg leuk allemaal. En dat ze dan een keer kampioen zijn geworden is natuurlijk helemaal super leuk.

Dat moet ook wel want deze talenten in de dop denken in de toekomst allemaal het eerste te bereiken, zo af en toe bezoeken ze dan ook deze wedstrijden en kijken dan vast de kunst af van Remco Jaap en Daan, hun favoriete spelers bij het eerste. 

Ook zijn ze fan van Ronaldo, Messi en Neymar en hebben ze nog andere favoriete clubs waaronder: Feyenoord, Ajax, Kloetinge, Barcelona, Real Madrid

De voorspelling van de uitslag voor zaterdag van JO10-2 bij Kloetinge – Brielle : 3-1

N.B. we zijn op zoek naar een vrijwilliger die wil assisteren bij de ontvangst en begeleiding van het pupillenteam van de week. Kom je regelmatig op zaterdagen bij thuiswedstrijden kijken, vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan deze activiteit en wil je meehelpen kijk dan op ... vrijwilliger bij team van de week

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!