24 maart JO9-2 - VV Kloetinge

24 maart JO9-2

24 maart JO9-2

Pupillenteam van de week  vv Kloetinge 24 maart: JO9-2

 

Wedstrijd: Kloetinge 1 – VVGZ
Datum: 24 maart 2018
Team van de week : JO9-2
Namen spelers: Gerhani Schutte, Boaz Nooij, Hamza Dermendez, Stan Evegroen, Sem Muijs, Stijn Nieuwenhuize, Casper Van Der Kuijl en Roan Voerman.
Gemiddelde leeftijd: Spelers: 7,6 jaar. Trainers 39,3 jaar.
Leiders / trainers: Toni, Eric en Michel.

Zaterdag bij Kloetinge - VVGZ, heten de pupillen van Kloetinge JO9-2 de spelers van harte welkom op het veld.

Bij het partijtje is het niet lastig voor de trainers om de jongens in te delen: 4 Feynoorders en 4 Ajacieden in dit team. Dat moet haast wel mooie oefenpartijtjes opleveren! Benieuwd of er al een nieuwe Van Persie of Klaassen tussen zit, dit zijn een paar van de favorieten bij JO9-2. Ook de voetbalprestaties van Messi en Ronaldo scoren hoog.  De spelers van JO9-2 komen zo af en toe ook wel eens bij thuiswedstrijden van Kloetinge 1 kijken en zijn er van overtuigd dat we hen daar in de toekomst ook in zullen zien spelen. Matthew en Xander zijn hun favoriete spelers bij het eerste. 

V.V. Kloetinge vinden de jongens een leuke club er voetballen veel vrienden en familie. Door de lange winterstop en de afgelastingen vanwege het weer heeft JO9-2 nog maar 1 wedstrijd gespeeld in de voorjaarscompetitie. Toernooitjes, kampioen worden, het pupillenkamp en natuurlijk Team van de Week zijn vinden de jongens allemaal erg leuk.

Dan de voorspelling van JO9-2 voor de uitslag bij Kloetinge – VVGZ die is wat wisselend, wel rekenen ze er op dat er 3 punten op het Wesselopark blijven: 4-0, 5-1, 2-0, 3-1, 2-1, 1-0, 3-2.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!