Kloetinge JO17-1 verliest van Beek Vooruit JO17-1 en van zichzelf + foto's

Kloetinge JO17-1

Onder 17 competitie (A-cat), Hoofdklasse F

6 oktober 2018 11:15

B. (Bert) Aartsen

Na het moeizame gelijkspel van vorige week tegen Roosendaal JO17-1 deze week weer een lastige wedstrijd voor Kloetinge. De spelers gingen op bezoek bij Beek Vooruit uit Prinsenbeek. Voor de wedstrijd de nummers 3 (Beek Vooruit) en 2 (Kloetinge).
De wedstrijd begon bijna 20 minuten later dan gepland. In de eerste minuten van de wedstrijd een tweetal goede mogelijkheden voor Kloetinge, maar tot een doelpunt kwam het niet. Beek Vooruit speelde in een laag tempo en Kloetinge ging in dat tempo mee. Voetballend was het waarschijnlijk de matigste wedstrijd van Kloetinge dit seizoen. Door de vele lange ballen werd het middenveld overgeslagen en juist het voetballend zoeken naar de ruimte en de oplossingen is de grootste kwaliteit van Kloetinge. Als het middenveld wel werd gezocht, volgde balverlies door foute passes en gebrek aan felheid en de wil om te winnen.
Beek Vooruit kreeg nog een paar mogelijkheden, maar beide teams kwamen niet tot scoren in de eerste helft. Er moest echt iets gebeuren anders zou Kloetinge zonder punten vertrekken uit Prinsenbeek.
Ondanks de wissels veranderde er te weinig aan het spel van Kloetinge. Beek Vooruit kreeg een aantal goeie kansen, maar dankzij goed keeperswerk van Finn bleef het 0-0.
In de 62e minuut dan toch de goal voor Beek Vooruit. Dat was ook meteen het sein voor de spelers van Beek Vooruit om het tempo (voor zover dat er nog was) uit de wedstrijd te halen door veelvuldig te gaan liggen (en ook zo lang mogelijk te blijven liggen). De spelers van Kloetinge waren simpelweg niet in staat om de wedstrijd naar hun hand te zetten. Kloetinge kreeg nog wel 2 goede kansen om de gelijkmaker te scoren, maar zoals zoveel deze middag niet lukte, lukte dat ook niet.
Na een voor Kloetinge teleurstellende wedstrijd floot de scheidsrechter af en keerde Kloetinge zonder punten naar huis. Een onnodige nederlaag aangezien Beek Vooruit niet een ploeg is met heel veel voetballende kwaliteiten.
Volgende week zaterdag om 13.15 uur de wedstrijd tegen de nummer laatst in de competitie. Dan komt MZC'11 JO17-1 op bezoek.
Het devies voor volgende week: Koppen omhoog en alles geven om de teleurstelling van je af te spelen en zorgen dat de drie punten op het Wesselopark blijven.