Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws

Clubnieuws

Corona-richtlijnen per 6 april 2021

5 april 22:00  V.V. Kloetinge volgt de overheidsrichtlijnen, het sportprotocol van NOC*NSF en de richtlijnen van de KNVB. Onderstaand de belangrijkste punten die voor V.V. Kloetinge op het Wesselopark van toepassing zijn per 16 maart 2021.meer »

7007x gelezen

Eervolle vermelding Anouk Meijer bij Vrouw en Sport prijs 2021

19 maart 17:30  Elk jaar wordt op Internationale Vrouwendag, 8 maart, de Vrouw & Sport prijs uitgereikt. De V&S prijs wordt uitgereikt aan een vrouw die de Sport hoog in het vaandel heeft staan en daarnaast mét de Sport een maatschappelijk doel dient, op welke wijze ook.meer »

648x gelezen

Groen licht voor nieuw hoofdveld Wesselopark!

13 november 18:45  Donderdagavond 12 november heeft de gemeenteraad unaniem ingestemd met de begroting 2021 van de gemeente Goes met daarin opgenomen de investering voor kunstgras met licht voor het hoofdveld op het Wesselopark. meer »

825x gelezen

Nieuw hoofdveld Wesselopark

24 september 18:15  Vandaag heeft het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Goes besloten om te investeren in de vervanging van ons hoofdveld door een kunstgras veld met verlichting. Uiteraard moet de gemeenteraad in de maand november het voorgenomen besluit nog goedkeuren.meer »

761x gelezen

Aanmelde bussen

22 september 14:15  Vanwege de beperkte parkeerruimte vragen we tegenstanders die met de bus naar het Wesselopark komen zich vooraf aan te melden.meer »

145x gelezen

Meidenvoetbal op het Wesselopark

20 september 19:30  Het bestuur van VV Kloetinge heeft een duidelijk standpunt ingenomen over meidenvoetbal op het Wesselopark: voor meiden zijn er gelijke kansen en mogelijkheden als voor jongens binnen de uitstekend bekend bestaande jeugdopleiding.meer »

337x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!