Clubnieuws

Start aanleg veld 6 en vervanging velden 2 en 5

5 april 8:15  start aanleg veld 6 Dinsdag 2 april 2024 is gestart met de aanleg van grasveld 6. Dit veld komt te liggen tussen veld 4 en de tribune en wordt een kwart veld geschikt voor wedstrijdjes voor de O7 t/m O10. De aanleg (graven, leggen drainage, enz.) duurt ca. 6 weken. Bij aanvang van het seizoen 24/25 kan dan gebruik worden gemaakt van het nieuwe veld 6. Veld 4 is bereikbaar en beschikbaar tijdens de aanleg van veld 6.meer »

Joop Quinten - Een hommage aan VV Kloetinge

1 april 17:30  Bekijk de hoogtepunten en herinneringen van VV Kloetinge met Joop Quinten, de toegewijde clubarchivaris. Joop, een gepassioneerde voetbalfan, heeft zijn hart verloren aan Kloetinge sinds zijn jeugd en heeft zich ingezet om de geschiedenis van de club te documenteren.meer »

Terugblik van de voorzitter op de wedstrijd VV Kloetinge - HSV Hoek

31 maart 16:45  Wij blikken terug op een fantastische voetbalavond. meer »

Fotoverslag V.V. Kloetinge - HSV Hoek staat online

30 maart 17:15  Nog één keer nagenieten met de foto'smeer »

Mahyar Emamjomeh is de nieuwe trainer van Vrouwen 1 van VV Kloetinge.

29 maart 12:00  Mahyar Emamjomeh is de nieuwe trainer van Vrouwen 1 van VV Kloetinge. Deze ambitieuze trainer past perfect in de plannen van onze vereniging. meer »

VV Kloetinge vindt Dyllandro Panka op haar pad.

27 maart 17:00  Dyllandro Panka heeft een overeenkomst voor minimaal 2 jaar gesloten met VV Kloetinge. De aanvaller is van nature een echte buitenspeler, maar kan ook op de ‘’10’’ positie spelen. De 25-jarige Panka is vanaf seizoen 2024-2025 speler van VV Kloetinge en komt over van 2e divisionist FC Lisse. Na Gianni Tiebosch en Wout Neelen is Dyllandro Panka misschien wel de meest verrassende aanwinst. De technische commissie kwam ter ore dat zijn partner en hij vanuit Amsterdam aan het oriënteren waren in de omgeving. meer »

Gianni Tiebosch kiest voor VV Kloetinge

18 maart 18:45  Tiebosch gaat uitdaging aan en wil deelgenoot zijn van de ambities van club. VV Kloetinge is verheugd dat het een overeenkomst voor minimaal 2 jaar is aangegaan met Gianni Tiebosch. De 27-jarige Tiebosch is vanaf seizoen 2024-2025 speler van VV Kloetinge en komt over van vierde divisionist SC Kruisland. Tiebosch is de 2e stevige aanwinst voor het vlaggenschip van VV Kloetinge, wat eerder al ASWH-speler Wout Neelen aan zich wist te binden. meer »