Clubnieuws - VV Kloetinge

Clubnieuws

Fysio spreekuur 24 januari weer van start

23 januari 14:00  Fysio spreekuur 24 januari weer van start meer »

27 januari 2023 incasso 2e termijn contributie

23 januari 13:45  Vrijdag 27 januari 2023 wordt de 2e termijn van de contributie geïncasseerd.meer »

VV Kloetinge en Van Poelje verlengen samenwerking

8 januari 19:00  Met een marge van 6 punten de winterstop aanvangen als promovendus in de nieuwe 4e divisie! Trainer Jurriaan van Poelje kan tevreden zijn, maar uiteraard worden de prijzen pas aan het einde van de voetbalcompetitie verdeeld. De honger van VV Kloetinge en haar trainer is nog niet gestild.meer »

Draaien veld 3 stap dichterbij

9 december 10:45  Het draaien van veld 3 is een stap dichterbij na positief collegebesluitmeer »

Week van de scheidsrechter: #SCHEIDSBEDANKT

30 september 0:45  De 'Week van de Scheidsrechter' is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.meer »

Mogelijkheden en aanschaf sponsorkleding

11 september 12:00  In de bijlage informatie over de mogelijkheden en voorwaarden voor het aanschaffen en bestellen van sponsorkleding bij V.V. Kloetinge.meer »