Clubnieuws

Bezoekersinformatie Kloetinge - Terneuzense Boys

Gisteren, 18 mei 21:45  Vrijdag 20 mei 2022 wordt Kloetinge 1 bij winst kampioen en promoveert naar de Hoofdklasse. Daar kijkt iedereen al heel lang naar uit. Voor een goed en soepel verloop voor, tijdens en na de wedstrijd zijn er een aantal aandachtspunten waarvan we iedereen vragen kennis te nemen zodat het voor iedereen een geweldige avond wordt.meer »

Foto's VV Kloetinge - S.H.O. staan online

15 mei 19:30  Foto's VV Kloetinge - S.H.O. staan online meer »

Clubmagazine onderweg

13 mei 14:15  Club Magazine editie mei 2022 wordt vanaf volgende week overal bezorgdmeer »

In memoriam en samenkomst naar aanleiding overlijden Jaap Dorleijn

Toiletgroepen kantine vernieuwd

16 maart 12:45  De kantine is al weer open en sommigen zal het ongetwijfeld zijn opgevallen dat de toiletgroepen vernieuwd zijn. Het sanitair is compleet vervangen, wanden zijn voorzien van tegels, verlichting is vervangen door LED-verlichting en ook op de vloer zijn nieuwe tegels gelegd. meer »

Remon de Vlieger sluit aan bij VV Kloetinge

24 februari 18:45  Remon de Vlieger (29) is geen onbekende voor de Kloetinge fans en volgers. Als 20-jarige speler sloot hij aan voor zijn 1e termijn bij onze club. Nu 9 jaar later is hij terug en sindsdien veranderd in een all-round middenvelder die op meerdere posities kan spelen. Met Remon zijn we ook op het middenveld ‘’dubbel’’ bezet met spelers die niet onbekend zijn met het niveau wat we nastreven. Remon is een spelers die er staat.meer »