Clubnieuws

Fotoos VV Kloetinge - Neptunes Schiebroek staan online

26 oktober 7:15  Fotoos VV Kloetinge - Neptunes Schiebroek staan onlinemeer »

Biotex, Dreft en azijn bij VV Kloetinge

20 oktober 14:15  Geen voetbal, maar een wasbol voor Adri de Graaf. Hij is de man bij VV Kloetinge die alles weet over de was. In zijn vaste plek, de wasruimte, staan de wasmachine en droger al te draaien. Adri begint meteen te vertellen over de nieuwe clubtenues. Er is een nieuwe sponsor bij gekomen, dus de oude tenues worden allemaal vervangen. Na een uur weken in de azijn gaan ze de machine in op 30 graden en die staat nu volop te draaien.meer »

LET OP !!! Niet betreden

20 oktober 13:45  Rond veld 1 is naast de paden is alles ingezaaid en afgezet zodat het gras zo snel mogelijk kan groeien.meer »

Reanimatie- en AED training

18 oktober 14:30  Dinsdag 2 november en woensdag 3 november wordt er een (herhaling) reanimatietraining en gebruik AED voor vrijwilligers van onze vereniging georganiseerd. Aanvang: 19.30 uur Locatie: Clubhuis meer »

Fotoos Oranje Wit - VV Kloetinge staan online

17 oktober 18:00  Fotoos Oranje Wit - VV Kloetinge staan onlinemeer »

Foto's VV Kloetinge - Papendrecht staan online

12 oktober 17:45  Foto's VV Kloetinge - Papendrecht staan onlinemeer »