Clubnieuws

Corona-richtlijnen per 6 april 2021

5 april 22:00  V.V. Kloetinge volgt de overheidsrichtlijnen, het sportprotocol van NOC*NSF en de richtlijnen van de KNVB. Onderstaand de belangrijkste punten die voor V.V. Kloetinge op het Wesselopark van toepassing zijn per 16 maart 2021.meer »

Eervolle vermelding Anouk Meijer bij Vrouw en Sport prijs 2021

19 maart 17:30  Elk jaar wordt op Internationale Vrouwendag, 8 maart, de Vrouw & Sport prijs uitgereikt. De V&S prijs wordt uitgereikt aan een vrouw die de Sport hoog in het vaandel heeft staan en daarnaast mét de Sport een maatschappelijk doel dient, op welke wijze ook.meer »

Groen licht voor nieuw hoofdveld Wesselopark!

13 november 18:45  Donderdagavond 12 november heeft de gemeenteraad unaniem ingestemd met de begroting 2021 van de gemeente Goes met daarin opgenomen de investering voor kunstgras met licht voor het hoofdveld op het Wesselopark. meer »

Nieuw hoofdveld Wesselopark

24 september 18:15  Vandaag heeft het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Goes besloten om te investeren in de vervanging van ons hoofdveld door een kunstgras veld met verlichting. Uiteraard moet de gemeenteraad in de maand november het voorgenomen besluit nog goedkeuren.meer »

Aanmelde bussen