Voetbalnieuws - VV Kloetinge

Voetbalnieuws

Fotoverslag SC Feyenoord - V.V. Kloetinge online

30 januari 17:15  Fotoverslag SC Feyenoord - V.V. Kloetinge onlinemeer »

Fotoverslag V.V. Kloetinge - VV Capelle staat online

22 januari 22:30  Fotoverslag V.V. Kloetinge - VV Capelle staat onlinemeer »

VV Kloetinge en Van Poelje verlengen samenwerking

8 januari 19:00  Met een marge van 6 punten de winterstop aanvangen als promovendus in de nieuwe 4e divisie! Trainer Jurriaan van Poelje kan tevreden zijn, maar uiteraard worden de prijzen pas aan het einde van de voetbalcompetitie verdeeld. De honger van VV Kloetinge en haar trainer is nog niet gestild.meer »

Kloetinge stijgt in Top 200!

14 december 18:45  Ieder jaar stelt De Voetbaltrainer de Top 200 van de hoogstspelende amateurclubs samen.meer »

Week van de scheidsrechter: #SCHEIDSBEDANKT

30 september 0:45  De 'Week van de Scheidsrechter' is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.meer »

Informatie start seizoen voor trainers en teammanagers