Voetbalnieuws

Voorbereiding VV Kloetinge 1 2024-2025

11 juni 18:00  Seizoen 2023-2024 zit er nog maar net op of er wordt achter de schermen alweer druk gewerkt aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Het vlaggenschip van de vereniging gaat met de voorbereiding op het nieuwe seizoen beginnen op maandag 8 juli.meer »

Aimée op stage naar KRC Genk

19 maart 7:45  KRC Genk heeft Aimée van Gemerden, speelster van onze MO13-1, uitgenodigd voor een stage.meer »

Isabelle en Rubin op stage naar een BVO

8 maart 6:30  Isabelle en Rubin gaan op stage bij een BVOmeer »

Webshop: Nieuwe Robey wedstrijd kousen verkrijgbaar!

1 december 9:00  Vanaf heden zijn de nieuwe wedstrijd kousen van Robey verkrijgbaar.meer »

Samenwerking hoofdtrainer Van Poelje eindigt einde seizoen

21 november 20:15  VV Kloetinge en trainer Jurriaan van Poelje hebben in onderling overleg besloten aan het einde van dit voetbalseizoen afscheid van elkaar te nemen.meer »

Aloys Meerman gaat zich richten op de JO16-1

22 oktober 12:15  In goed overleg tussen Aloys Meerman en de TC, is besloten dat Aloys zich volledig gaat richten op de JO16-1.meer »

Spelerspas foto up to date?

11 september 21:45  Is jullie spelerspas al up to date? meer »