Voetbalnieuws

Foto's JO10-1, JO11-1, JO15-1 en JO17-1 online

2 maart 10:30  Foto's van 27 febr. 2021meer »

V.V. Kloetinge klaar voor de toekomst

15 februari 19:15  Na 1,5 voetbaljaar verloren te hebben zien gaan wilden wij de doelstellingen van de V.V. Kloetinge kracht bij zetten om zo aan iedereen te laten zien dat onze vereniging de weg naar boven blijft zoeken. Zowel op sportief vlak alsmede de accommodatie (vernieuwing hoofdveld naar hoogwaardig kunstgras met verlichting en vernieuwing toplaag veld 5) willen we klaar zijn voor de toekomst.meer »

Fotoos van 6 febr. online

12 februari 16:45  Zaterdag 13 februari geen onderlinge wedstrijden of trainingen, maar de fotoos , 716 stuks, van vorige week staan wel onlinemeer »

Ajax komt opnieuw naar Kloetinge

8 februari 16:30  Ajax komt opnieuw naar Kloetingemeer »

Kyle Doesburg kiest voor de ambities van VV Kloetinge

5 februari 20:00  GOES - Als leraar op het Ostrea Lyceum kreeg Kyle Doesburg de afgelopen jaren geregeld de vraag wanneer hij nou eindelijk terug ging keren bij Kloetinge. ,,Daar liepen sommige leerlingen wel over te zeuren, ja.’’ Dat is vanaf nu niet meer nodig, want de 31-jarige spits heeft de knoop doorgehakt. Doesburg vertrekt bij Hoek en keert na dertien jaar terug bij de club waar hij als jeugdspeler twee jaar voetbalde.meer »

V.V. Kloetinge versterkt zich met Thomas de Rijke

28 januari 19:30  In het eerste gesprek was het al duidelijk, Thomas gaf duidelijk aan naar Kloetinge te willen komen. De 23-jarige klassieke linksbuiten was eigenlijk verwonderd dat V.V. Kloetinge nog nooit eerder naar zijn diensten had geïnformeerd. Dit jaar valt dus alles samen, waarbij beide partijen hebben aangegeven om het meerjarenplan van Kloetinge te omarmen en er samen voor te gaan. Dit gaf Thomas en onze TC zo veel vertrouwen dat partijen er heel snel uit waren en we het nu wereldkundig kunnen maken. meer »