Voetbalnieuws

Kaartverkoop VV KLOETINGE - HSV HOEK

1 maart 19:30  Vrijdag 29 maart - Aanvang 19.00 uur - Wesselopark Kloetingemeer »

Webshop: Nieuwe Robey wedstrijd kousen verkrijgbaar!

1 december 9:00  Vanaf heden zijn de nieuwe wedstrijd kousen van Robey verkrijgbaar.meer »

Samenwerking hoofdtrainer Van Poelje eindigt einde seizoen

21 november 20:15  VV Kloetinge en trainer Jurriaan van Poelje hebben in onderling overleg besloten aan het einde van dit voetbalseizoen afscheid van elkaar te nemen.meer »

Aloys Meerman gaat zich richten op de JO16-1

22 oktober 12:15  In goed overleg tussen Aloys Meerman en de TC, is besloten dat Aloys zich volledig gaat richten op de JO16-1.meer »

Spelerspas foto up to date?

11 september 21:45  Is jullie spelerspas al up to date? meer »

Nieuw trainingsschema ivm goedkeuring veld 3

11 september 9:30  Veld 3 is goedgekeurd en kunnen we vanaf 11 september gebruiken voor training, hierdoor treedt het actueelste trainingsschema seizoen 2023-2024 vanaf 10 september in werking.meer »

Start opleidingen verenigingsscheidsrechter