De ligging van de Zeeuwse voetbalclub

VV Kloetinge speelt haar wedstrijden al sinds 1952 op het Zeeuwse Wesselopark te Kloetinge. Hiervoor werd er door de club gespeeld op een terrein aan de Kapelseweg.

Op het Wesselopark is een zittribune die 230 zitplaatsen heeft. Verder zijn er naast de kleedkamers, ook een bestuurskamer en een sponsorhome gevestigd. Gemiddeld trekt een wedstrijd van het eerste team zo een 250 supporters per wedstrijd naar het Zeeuwse Wesselopark.

De velden

Naast het hoofdveld van Kloetinge telt het park nog drie velden waarvan veld 2 een officieel KNVB goedgekeurd kunstgrasveld is. Achter één van de doelen van het hoofdveld ligt een kunstgras inloop- en trainingsveld dat doorloopt tot de achterkant van het sportpark. Twee van de vier velden hebben ook verlichting en ook het trainingsveld is voorzien van verlichting.

Het clubhuis van VV Kloetinge

Het clubhuis heeft een belangrijke plaats binnen de vereniging. Het is een ontmoetingsplaats, waar de sociale contacten worden onderhouden en gezelligheid erg belangrijk is. De leden en bezoekers komen hier om een praatje te maken en natuurlijk om na te praten over de wedstrijden. Vaak duurt de derde helft langer dan de te spelen anderhalf uur. Een groep fantastische vrijwilligers zorgt er elke week voor dat de leden en bezoekers het naar hun zin hebben.

De openingstijden van het clubhuis zijn zaterdag van 8:00 tot ca. 20:00 uur en donderdag van 19:00 tot 23:00. Telefonisch bereikbaar op de openingsdagen: 0113-213173. En per mail via: clubhuis@vvkloetinge.nl.

Kleedkamergebouw

Het kleedkamergebouw is makkelijk te vinden op het Wesselopark te Kloetinge en voorzien van 10 ruime kleedkamers, 2 scheidsrechterkleedkamers, toiletgroepen. Boven in het kleedkamergebouw is het wedstrijdsecretariaat en de bestuurskamer. Het kleedkamergebouw is op zaterdag vanaf 8:00 uur geopend voor de teams en spelers.

Wedstrijdzaken / vragen afgelastingen / verzetten wedstrijden etc.: zondag t/m vrijdag: wedstrijdzaken@vvkloetinge.nl zaterdag 07:30 t/m 18:00 uur telefonisch bereikbaar: 0113-213173

Wesselopark
Noordeinde 5c