Activiteitennieuws

Corona-richtlijnen per 6 april 2021

5 april 22:00  V.V. Kloetinge volgt de overheidsrichtlijnen, het sportprotocol van NOC*NSF en de richtlijnen van de KNVB. Onderstaand de belangrijkste punten die voor V.V. Kloetinge op het Wesselopark van toepassing zijn per 16 maart 2021.meer »

Activiteit: VVK Voetbalquiz (16 april 2021)

23 maart 22:15  Op vrijdag 16 april organiseert Kloetinge Fanatics de allereerste online VV Kloetinge voetbalquiz! Wil jij daar bij zijn? Meld je dan nu aan via onze webshop, voor meer info zie de flyer op onze website. Ook zal de chefkok van onze eigen kantine Ricardo de Marco die avond voor een lekkere afhaalmaaltijd zorgen (los bij te bestellen) én draaien we in de pauze het welbekende rad van fortuin!meer »

Ajax komt opnieuw naar Kloetinge

8 februari 16:30  Ajax komt opnieuw naar Kloetingemeer »

Oefenprogramma (onder voorbehoud)

13 juli 16:30  Zie onderstaand het programma voor de oefenwedstrijden (onder voorbehoud) meer »

Wesselopark en velden gesloten - GEEN TOEGANG!

15 maart 19:45  Het Wesselopark en de sportvelden en accommodaties waarvan V.V. Kloetinge gebruik maakt zijn gesloten op last van de overheid t/m 28 april 2020.meer »

Ajax komt opnieuw naar VV Kloetinge

31 januari 17:45  In navolging van afgelopen zomer kunnen wij met trots mededelen dat Ajax in 2020 wederom een camp zal organiseren op het sportcomplex van VV Kloetinge.meer »