Activiteitennieuws

Start vervangen veld 2 en aanleg veld 5 op 17 juni

15 juni 10:15  Maandag 17 juni wordt er gestart met het vervangen van veld 2 en de aanleg van veld 5.meer »

Loterij 2024 VV Kloetinge van start

5 mei 20:30  Vanaf maandag 6 mei 2024 ontvangen alle betalende leden hun lotenblad waarmee zij ook dit seizoen weer de mogelijkheid hebben deze loten te verkopen en daarmee d.m.v. de verkoopopbrengst een stukje van de reeds betaalde contributie terug te verdienen en mee te dingen naar de prijzen. De (meeste) betalende leden hebben de loten al betaald (€ 20,-) in de contributie. Ook vrijwilligers hebben de mogelijkheid loten te (ver)kopen.meer »

Kloetingse voetbalquiz 2023

15 november 20:30  Op vrijdagavond 24 november staat de Kloetingse voetbalquiz weer op het programma. Weet jij alles over het kampioensjaar van Kloetinge 1, de Bundesliga en alle doelpunten van Wout Weghorst bij Manchester United? Meld je dan nu aan!meer »

Presentatie Kick-off spelers en ouders 12 september 2023

19 september 17:00  Dinsdag 12 september werden er 2 kick-off bijeenkomsten gehouden in DaVinci Bioscoop Goes voor spelers en ouders. De presentatie van deze bijeenkomsten is hier nog eens in te zien.meer »

Ajax komt naar Kloetinge

8 september 22:15  Goed nieuws, want in de herfstvakantie organiseert Ajax een Ajax Clinic bij VV Kloetinge in Kloetinge. Op woensdag 25 oktober 2023 kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 14 jaar oud een dag lang trainen als een Ajax-speler. Samen met spelers en speelsters van dezelfde leeftijd leer je verdedigen als Jorrel Hato en dribbelen als Steven Bergwijn.meer »

Start opleidingen verenigingsscheidsrechter

5 augustus 15:30  Wil jij fluiten voor je club of namens de KNVB? Dan zijn we op zoek naar jou! Meld je aan en ontdek ook hoe leuk het fluiten kan zijn.meer »

Foto's VV Kloetinge - HSV O.D.I.N. staan online

25 april 11:45  Foto's VV Kloetinge - HSV O.D.I.N. staan onlinemeer »