Activiteitennieuws

Week van de scheidsrechter: #SCHEIDSBEDANKT

30 september 0:45  De 'Week van de Scheidsrechter' is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.meer »

Portret- en teamfoto laten maken

28 september 14:45  Staan jullie al op de foto? meer »

Walking Football; wandelvoetbal jij met ons mee?

21 september 20:15  Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm voor 60 plussers, waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Naast sportief bezig zijn is het sociale aspect van samen komen en ontmoeten bij deze voetbalvorm een belangrijk aspect.meer »

Ga met de bus mee naar vv Smitshoek - V.V. Kloetinge

21 september 12:45  Ga jij met de bus mee naar vv Smitshoek - V.V. Kloetinge??? meer »

AED en reanimatietraining 11 en 12 oktober 2022

12 september 10:45  Dinsdag 11 oktober en woensdag 12 oktober wordt er een (herhaling) reanimatietraining en gebruik AED voor vrijwilligers van onze vereniging georganiseerd.meer »

Start fysio spreekuur 6 september.

1 september 20:45  Fysio spreekuur 6 september van start meer »