Activiteitennieuws

Richtlijn trainen en onderlinge wedstrijden per 17 januari 2022 bij V.V. Kloetinge

15 januari 19:00  Alle teams kunnen per maandag 17 januari 2022 weer trainen volgens het oorspronkelijke trainingsschema. Om dit op basis van de huidige maatregelen en wat organisatorisch haalbaar is te kunnen faciliteren gelden de onderstaande spelregels.meer »

(Afgelastingen) Veelzijdig bewegen voor pupillen

21 december 8:00  v.v. Kloetinge en CIOS starten extra trainingsprogramma: 'Veelzijdig bewegen voor pupillen'.meer »

Werkzaamheden pad voor tribune

6 december 18:00  Deze week wordt het pad voor de tribune aangepast. Vriendelijk verzoek om deze week dit pad naar veld 5 niet te gebruiken. Je kunt veld 5 vanaf het pad van het kleedkamergebouw langs veld 1 naar veld 5 gebruiken

Jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi Goes afgelast.

6 december 18:00  De 49e editie van het Jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi Goes dat in de kerstvakantie in Omnium gespeeld zou worden gaat dit jaar weer niet door. Waar gepleit werd voor het sluiten van de scholen vindt de organisatiecommissie het niet verantwoord om in de kerstvakantie ruim 1200 meisjes en jongens bij elkaar te halen. De deelnemers zouden alle jeugdleden zijn van de Goese voetbalverenigingen (Goes, Arendskerke, Kloetinge, SSV, Wolfaartsdijk) Bevelanders en Apollo. Het toernooi zou 5 dagen duren. Corona heeft er evenals vorig jaar een stokje voor gestoken.

Start cursus verenigingsscheidsrechter

10 november 13:30  Schrijf je in voor de cursus verenigingsscheidsrechter. Er is een flink te kort aan scheidsrechters zoals de meeste teams ook al eens ervaren hebben. De KNVB is een actie begonnen om meer scheidsrechters te werven.meer »

Reanimatie- en AED training

18 oktober 14:30  Dinsdag 2 november en woensdag 3 november wordt er een (herhaling) reanimatietraining en gebruik AED voor vrijwilligers van onze vereniging georganiseerd. Aanvang: 19.30 uur Locatie: Clubhuis meer »