Activiteitennieuws

Reanimatie- en AED training

Gisteren, 18 oktober 14:30  Dinsdag 2 november en woensdag 3 november wordt er een (herhaling) reanimatietraining en gebruik AED voor vrijwilligers van onze vereniging georganiseerd. Aanvang: 19.30 uur Locatie: Clubhuis meer »

Veelzijdig bewegen voor pupillen

27 september 8:00  v.v. Kloetinge en CIOS starten extra trainingsprogramma: 'Veelzijdig bewegen voor pupillen'.meer »

Richtlijn wedstrijddagen/training/kantine per 25-9

22 september 20:00  In deze richtlijn is opgenomen hoe we op wedstrijddagen, trainingen, in de kantine en op het terras alles organiseren per 25 september 2021. We volgen de overheidsrichtlijnen en het coronaprotocol van NOC*NSF en KNVB. De bekende basis maatregelen blijven voor iedereen van kracht: handen wassen, hoesten- en niezen in de elleboog, geen handen schudden en goed ventileren. Bij klachten blijf je thuis en laat je testen.meer »

Ajax Camp bij v.v. Kloetinge!

13 augustus 17:45  Het is bijna zover! Van 30 augustus t/m 3 september is het Ajax Camp bij VV Kloetinge en wordt er een week lang getraind als echte Ajax-spelers. Zo leren de kinderen schieten als Dusan Tadic, verdedigen als Daley Blind en dribbelen als Ryan Gravenberch.meer »

Uitslag loterij V.V. Kloetinge 2021

4 juli 6:45  Uitslag loterij V.V. Kloetinge 2021 De jaarlijkse loterij was wederom een succes. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd! meer »

Informatie werkzaamheden velden 1, 3 en 4