Bestuurdersnieuws

Richtlijn trainen en onderlinge wedstrijden per 17 januari 2022 bij V.V. Kloetinge

15 januari 19:00  Alle teams kunnen per maandag 17 januari 2022 weer trainen volgens het oorspronkelijke trainingsschema. Om dit op basis van de huidige maatregelen en wat organisatorisch haalbaar is te kunnen faciliteren gelden de onderstaande spelregels.meer »

VV Kloetinge & Jurriaan van Poelje

7 januari 19:00  Het bestuur van VV Kloetinge is verheugd te melden dat met ingang van komend voetbaljaar Jurriaan van Poelje (45) de functie van hoofdtrainer zal vervullen bij onze prachtige vereniging. meer »

Aankondiging kandidaat opvolging bestuurslid jeugdzaken

24 december 10:45  Tijdens de ALV in september 2021 heeft Connie Karelse te kennen gegeven dat zij aan het einde van het seizoen 2021/2022 stopt als bestuurslid jeugdzaken. Samen met Connie is het bestuur begonnen om op zoek te gaan naar een opvolger die de komende jaren onze jeugdafdeling en het vrouwen- en meisjesvoetbal verder kan helpen ontwikkelen.meer »

In memoriam Hans Verstraate

15 december 15:45  Op maandag 13 december is ons erelid Hans Verstraate op de leeftijd van 70 jaar overleden. Hij was al geruime tijd ernstig ziek.meer »

Nieuw kunstgras hoofdveld 6 september in gebruik

5 september 20:00  Op vrijdag 3 september vond de eindkeuring plaats van ons nieuwe hoofdveld met bio-infill door de externe keuringsinstantie KIWA. Aan alle eisen en richtlijnen van de KNVB en NOC*NSF is voldaan. Een hele mijlpaal waar we ontzettend veel plezier van zullen gaan hebben. Het geeft voor de trainingsavonden veel meer mogelijkheden en wedstrijden zullen zelden meer moeten worden afgelast op het nieuwe hoofdveld. meer »

In memoriam Hans de Leeuw

23 juli 11:45  Ons bereikte het droevige bericht dat ons één na oudste lid Hans de Leeuw afgelopen dinsdag 20 juli op 87-jarige leeftijd tijdens een rondje fietsen is overleden.meer »