Bestuurdersnieuws

Giovanni Siereveld en VV Kloetinge denken aan de toekomst.

21 november 20:15  Giovanni Siereveld, geen onbekende bij de club, sluit na dit seizoen aan bij de v.v. Kloetinge. Vanaf het seizoen 2023-2024 neemt hij Kloetinge onder 23 onder zijn hoede. Dit combineert hij met het behalen van zijn trainerscursus Uefa A (voorheen TC 1). meer »

Week van de scheidsrechter: #SCHEIDSBEDANKT

30 september 0:45  De 'Week van de Scheidsrechter' is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet.meer »

Verslag Algemene Ledenvergadering 11 juli 2022

12 juli 11:45  Verslag Algemene Ledenvergadering 11 juli 2022meer »

Prijsstijgingen kantine

24 juni 17:45  Vanwege de prijsstijgingen die momenteel elkaar in rap tempo opvolgen, heeft het bestuur besloten met onmiddellijke ingang de prijzen in de kantine aan te passen van bier en diverse andere dranken.

In memoriam en samenkomst naar aanleiding overlijden Jaap Dorleijn

Voetbal in 2 stappen weer helemaal open!

18 februari 8:00  Per 18 februari Geen 1,5 meter meer verplicht (wel advies), geen mondkapjes meer, geen vaste zitplaats meer verplicht in de kantine. Nog wel QR check voor gebruik van kleedkamers, kantine en sponsorhome.meer »

19196x gelezen