Bestuurdersnieuws

Spelregels kantine en terras per 30 september

30 september 17:00  Met ingang van donderdag 30 september 2021 gelden de onderstaande spelregels voor de kantine en het terras in verband met de invoering van het coronatoegangsbewijs (CTB). Op de bijgaande plattegrond kan je zien waar de ingangen zijn en waar je met en zonder CTB kunt verblijven.meer »

Richtlijn wedstrijddagen/training/kantine per 25-9

22 september 20:00  In deze richtlijn is opgenomen hoe we op wedstrijddagen, trainingen, in de kantine en op het terras alles organiseren per 25 september 2021. We volgen de overheidsrichtlijnen en het coronaprotocol van NOC*NSF en KNVB. De bekende basis maatregelen blijven voor iedereen van kracht: handen wassen, hoesten- en niezen in de elleboog, geen handen schudden en goed ventileren. Bij klachten blijf je thuis en laat je testen.meer »

Nieuw kunstgras hoofdveld 6 september in gebruik

5 september 20:00  Op vrijdag 3 september vond de eindkeuring plaats van ons nieuwe hoofdveld met bio-infill door de externe keuringsinstantie KIWA. Aan alle eisen en richtlijnen van de KNVB en NOC*NSF is voldaan. Een hele mijlpaal waar we ontzettend veel plezier van zullen gaan hebben. Het geeft voor de trainingsavonden veel meer mogelijkheden en wedstrijden zullen zelden meer moeten worden afgelast op het nieuwe hoofdveld. meer »

In memoriam Hans de Leeuw

23 juli 11:45  Ons bereikte het droevige bericht dat ons één na oudste lid Hans de Leeuw afgelopen dinsdag 20 juli op 87-jarige leeftijd tijdens een rondje fietsen is overleden.meer »

Per 26 juni publiek weer welkom en terras open

23 juni 13:30  Eindelijk is het zover en kan iedereen die dat wil per 26 juni weer het Wesselopark bezoeken. De norm hierbij is dat bezoekers 1,5 meter afstand tot elkaar houden en drukte wordt vermeden. Bij klachten blijf je thuis. meer »

VV Kloetinge zet volgende stap met nieuwe successen

12 mei 20:00  Ondanks de sportief dramatische periode blijft onze club gelukkig ondersteund door velen en daarom zijn we er ook trots op om jullie het volgende mede te delen: Wij willen u graag laten weten dat we voor de komende jaren maar liefst 5 nieuwe partners hebben gevonden die samen met ons de volgende stappen willen zetten. #Samenpresteren. De samenwerking tussen de Business Club en Voetbal Vereniging Kloetinge in optima forma heeft erin geresulteerd dat de nieuwe partners zich heel graag aansluiten bij de ambities van Voetbal Vereniging Kloetinge en het regionale (maar ook daarbuiten) netwerk van onze Business Club.meer »