Bestuurdersnieuws

In memoriam Hans de Leeuw

23 juli 11:45  Ons bereikte het droevige bericht dat ons één na oudste lid Hans de Leeuw afgelopen dinsdag 20 juli op 87-jarige leeftijd tijdens een rondje fietsen is overleden.meer »

Corona-richtlijnen per 26 juni 2021

25 juni 9:00  Richtlijnen sportpark Wesselopark – V.V. Kloetinge per 26 juni 2021 We volgen de overheidsrichtlijnen en het protocol van NOC*NSF en KNVB De bekende basis maatregelen blijven voor iedereen van kracht en bij klachten blijf je thuis en laat je testen. Vanwege de beperktheid van het Wesselopark hebben we een aantal keuzes moeten maken en besluiten moeten nemen die afwijken en aanvullend zijn op de algemene overheidsrichtlijnen en protocol NOC*NSF en KNVB:meer »

Per 26 juni publiek weer welkom en terras open

23 juni 13:30  Eindelijk is het zover en kan iedereen die dat wil per 26 juni weer het Wesselopark bezoeken. De norm hierbij is dat bezoekers 1,5 meter afstand tot elkaar houden en drukte wordt vermeden. Bij klachten blijf je thuis. meer »

VV Kloetinge zet volgende stap met nieuwe successen

12 mei 20:00  Ondanks de sportief dramatische periode blijft onze club gelukkig ondersteund door velen en daarom zijn we er ook trots op om jullie het volgende mede te delen: Wij willen u graag laten weten dat we voor de komende jaren maar liefst 5 nieuwe partners hebben gevonden die samen met ons de volgende stappen willen zetten. #Samenpresteren. De samenwerking tussen de Business Club en Voetbal Vereniging Kloetinge in optima forma heeft erin geresulteerd dat de nieuwe partners zich heel graag aansluiten bij de ambities van Voetbal Vereniging Kloetinge en het regionale (maar ook daarbuiten) netwerk van onze Business Club.meer »

Koninklijke onderscheiding Ria van de Pas

26 april 19:15  Maandag 26 april 2021 heeft Ria van de Pas een Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. Ria bezorgt al meer dan 15 jaar de clubbladen van onze vereniging en dat doet ze altijd op de fiets.meer »

In memoriam Arie van den Dool

5 februari 19:15  Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat Arie van den Dool op 2 februari jl. is overleden.meer »