Bestuurdersnieuws

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 11 juli 2022

28 juni 23:45  Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 11 juli 2022meer »

Prijsstijgingen kantine

24 juni 17:45  Vanwege de prijsstijgingen die momenteel elkaar in rap tempo opvolgen, heeft het bestuur besloten met onmiddellijke ingang de prijzen in de kantine aan te passen van bier en diverse andere dranken.

In memoriam en samenkomst naar aanleiding overlijden Jaap Dorleijn

Voetbal in 2 stappen weer helemaal open!

18 februari 8:00  Per 18 februari Geen 1,5 meter meer verplicht (wel advies), geen mondkapjes meer, geen vaste zitplaats meer verplicht in de kantine. Nog wel QR check voor gebruik van kleedkamers, kantine en sponsorhome.meer »

Startsein Ambitieplan Wesselopark

27 januari 13:00  Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Goes heeft zich deze week inhoudelijk positief uitgesproken over het op verzoek van de gemeente Goes door V.V. Kloetinge (VVK) en Stichting Sportpark Wesselopark Kloetinge (SSWK) opgestelde “ambitiedocument Wesselopark”. Het ambitiedocument is het startsein voor de gemeente en de vereniging om vanuit een gemeenschappelijk doel (samen werken aan een toekomstbestendige vereniging) de mogelijkheden en haalbaarheid van de wensen nader te onderzoeken.meer »

VV Kloetinge & Jurriaan van Poelje