Kleding

Voetbalkleding VV Kloetinge

Voor ieder spelend lid van de voetbal vereniging stelt de club een tenue, bestaand uit een shirt en broekje, beschikbaar.

Kledingvoorschriften VV Kloetinge

De vereniging hecht aan een uniformele kledinglijn in de clubkleuren en voorzien van het logo van de voetbalclub VV Kloetinge. Voor de uitstraling van de voetbalclub en tegelijkertijd ook herkenbaarheid. Vandaar dat de voetbalclub een kledinglijn heeft vastgesteld. De kledinglijn bevat wedstijdtenues maar ook trainingspakken en tassen.

Hoe kom je aan de kleding?

Via het kledingfonds worden de tenues aangeschaft per team, voorzien van een sponsornaam. De kleding is in principe voor 3 jaar, maar het bestuur kan besluiten om de kleding langer te gebruik als de staat van de kleding dit toelaat. Op deze wijze wil VV Kloetinge er voor zorgen dat ieder lid, van Mini-pupil tot eerste elftalspeler, elk seizoen wordt voorzien van een tenue. De kleding blijft eigendom van VV Kloetinge en wordt aan het begin van het seizoen uitgegeven aan de leider van het elftal en hij/zij is hiervoor het hele seizoen verantwoordelijk. Aan het eind van het seizoen worden alle tenues weer ingenomen. De jaarlijkse vergoeding voor het kledingfonds wordt in de vorm van een toeslag op de contributie bij competitie spelende leden geïnd.

Bestellen overige (team) kleding, trainingspakken, inloopshirts tassen etc.

Alle kleding, tassen en voetbalmaterialen moeten via kleding@vvkloetinge.nl worden aangevraagd en besteld. Het is niet toegestaan elders kleding voor de teams/spelers te bestellen. V.V. Kloetinge heeft een contract met Hummel en Erik Intersport dat ons daartoe verplicht. Van elk besteld artikel gaat een percentage naar de vereniging. Heb je een sponsor gevonden die bijvoorbeeld trainingspakken of tassen voor het team wil sponsoren, dan moet dit via onze kledingcommissie worden besteld. Neem hiervoor altijd contact op met de kledingcoördinator via kleding@vvkloetinge.nl.