Ambitieplan Wesselopark

Fotoverslag werkzaamheden veld 1

14 juli 21:15  Update vervangen hoofdveld en onderhoud Deze zomer (2021) wordt ons hoofdveld vervangen door een kunstgrasveld met verlichting. Hiermee willen we jullie informeren over de stand van zaken van de vervanging en het onderhoud van de velden op het Wesselopark de komende maanden.meer »

Groen licht voor nieuw hoofdveld Wesselopark!

13 november 18:45  Donderdagavond 12 november heeft de gemeenteraad unaniem ingestemd met de begroting 2021 van de gemeente Goes met daarin opgenomen de investering voor kunstgras met licht voor het hoofdveld op het Wesselopark. meer »

Nieuw hoofdveld Wesselopark

24 september 18:15  Vandaag heeft het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Goes besloten om te investeren in de vervanging van ons hoofdveld door een kunstgras veld met verlichting. Uiteraard moet de gemeenteraad in de maand november het voorgenomen besluit nog goedkeuren.meer »

Raadsleden laten zich informeren over Ambitiedocument Wesselopark