Ambitieplan Wesselopark

Startsein Ambitieplan Wesselopark

27 januari 13:00  Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Goes heeft zich deze week inhoudelijk positief uitgesproken over het op verzoek van de gemeente Goes door V.V. Kloetinge (VVK) en Stichting Sportpark Wesselopark Kloetinge (SSWK) opgestelde “ambitiedocument Wesselopark”. Het ambitiedocument is het startsein voor de gemeente en de vereniging om vanuit een gemeenschappelijk doel (samen werken aan een toekomstbestendige vereniging) de mogelijkheden en haalbaarheid van de wensen nader te onderzoeken.meer »

Update vervangen hoofdveld 24 augustus 2021

7 september 21:15  Update vervangen hoofdveld 24 augustus 2021 De start van een nieuw seizoen nadert met rasse schreden en daar zien we naar uit! Zeker met het oog op het nieuwe hoofdveld met verlichting. Daar is deze zomer hard aan gewerkt. meer »

Groen licht voor nieuw hoofdveld Wesselopark!

13 november 18:45  Donderdagavond 12 november heeft de gemeenteraad unaniem ingestemd met de begroting 2021 van de gemeente Goes met daarin opgenomen de investering voor kunstgras met licht voor het hoofdveld op het Wesselopark. meer »

Nieuw hoofdveld Wesselopark

24 september 18:15  Vandaag heeft het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Goes besloten om te investeren in de vervanging van ons hoofdveld door een kunstgras veld met verlichting. Uiteraard moet de gemeenteraad in de maand november het voorgenomen besluit nog goedkeuren.meer »

Raadsleden laten zich informeren over Ambitiedocument Wesselopark