Ambitieplan Wesselopark

Ambitieplan Wesselopark

Startsein Ambitieplan Wesselopark

27 januari 13:00  Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Goes heeft zich deze week inhoudelijk positief uitgesproken over het op verzoek van de gemeente Goes door V.V. Kloetinge (VVK) en Stichting Sportpark Wesselopark Kloetinge (SSWK) opgestelde “ambitiedocument Wesselopark”. Het ambitiedocument is het startsein voor de gemeente en de vereniging om vanuit een gemeenschappelijk doel (samen werken aan een toekomstbestendige vereniging) de mogelijkheden en haalbaarheid van de wensen nader te onderzoeken.meer »

1505x gelezen

Update vervangen hoofdveld 24 augustus 2021

7 september 21:15  Update vervangen hoofdveld 24 augustus 2021 De start van een nieuw seizoen nadert met rasse schreden en daar zien we naar uit! Zeker met het oog op het nieuwe hoofdveld met verlichting. Daar is deze zomer hard aan gewerkt. meer »

3136x gelezen

Groen licht voor nieuw hoofdveld Wesselopark!

13 november 18:45  Donderdagavond 12 november heeft de gemeenteraad unaniem ingestemd met de begroting 2021 van de gemeente Goes met daarin opgenomen de investering voor kunstgras met licht voor het hoofdveld op het Wesselopark. meer »

1523x gelezen

Nieuw hoofdveld Wesselopark

24 september 18:15  Vandaag heeft het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Goes besloten om te investeren in de vervanging van ons hoofdveld door een kunstgras veld met verlichting. Uiteraard moet de gemeenteraad in de maand november het voorgenomen besluit nog goedkeuren.meer »

1313x gelezen

Raadsleden laten zich informeren over Ambitiedocument Wesselopark

11 september 8:15  Dinsdagmiddag 8 september hebben verschillende vertegenwoordigers van fracties uit de Goese gemeenteraad zich laten informeren over het Ambitiedocument Wesselopark.meer »

1315x gelezen

Presentatie ambtieplan 2025

1 juli 11:15  Zaterdag 20 juni hebben we met inachtneming van de geldende corona-maatregelen in 2 sessies , aan totaal 60 leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers het ambitieplan gepresenteerd. Enthousiaste reacties op de plannen steunen ons in onze gedachten over de toekomst van V.V. Kloetinge en hoe wij denken dat V.V. Kloetinge in 2025 er op het Wesselopark uit zou zien.meer »

2269x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!