Sponsornieuws

Sponsornieuws

Mogelijkheden en aanschaf sponsorkleding

11 september 12:00  In de bijlage informatie over de mogelijkheden en voorwaarden voor het aanschaffen en bestellen van sponsorkleding bij V.V. Kloetinge.meer »

263x gelezen

Toiletgroepen kantine vernieuwd

16 maart 12:45  De kantine is al weer open en sommigen zal het ongetwijfeld zijn opgevallen dat de toiletgroepen vernieuwd zijn. Het sanitair is compleet vervangen, wanden zijn voorzien van tegels, verlichting is vervangen door LED-verlichting en ook op de vloer zijn nieuwe tegels gelegd. meer »

418x gelezen

The next generation kleding!

2 oktober 14:00  VV Kloetinge start aan een nieuw hoofdstuk met Robey Sportswear en Sportpoint Teamwear. Dank aan nieuwe sponsoren Weststrate - de Veelzijdige Specialist en Stipt letselschade. En de for life sponsoren JC Dekker BV en Tank- en apparatenbouw De Blesse BV.meer »

448x gelezen

VV Kloetinge zet volgende stap met nieuwe successen

12 mei 20:00  Ondanks de sportief dramatische periode blijft onze club gelukkig ondersteund door velen en daarom zijn we er ook trots op om jullie het volgende mede te delen: Wij willen u graag laten weten dat we voor de komende jaren maar liefst 5 nieuwe partners hebben gevonden die samen met ons de volgende stappen willen zetten. #Samenpresteren. De samenwerking tussen de Business Club en Voetbal Vereniging Kloetinge in optima forma heeft erin geresulteerd dat de nieuwe partners zich heel graag aansluiten bij de ambities van Voetbal Vereniging Kloetinge en het regionale (maar ook daarbuiten) netwerk van onze Business Club.meer »

1188x gelezen

Nieuwe plankjes voor thee / siroop

21 januari 21:15  Bouwbedrijf Van de Linde heeft ons nieuwe plankjes voor de thee / siroop geschonken. Marco dank hiervoor!meer »

886x gelezen

VV Kloetinge goes Afrika!

18 november 17:00  We hebben de afgelopen weken al diverse teams blij kunnen maken met nieuwe tenues. Maar ook met de oude tenues worden er mooie dingen gedaan! Vrijwel meteen na het omwisselen worden deze opgehaald door vrijwilligers van goede doelen, inmiddels hebben we 6 goede doelen waar de kleding onder verdeeld zal gaan worden.meer »

1959x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!