Sponsornieuws

VV Kloetinge zet volgende stap met nieuwe successen

12 mei 20:00  Ondanks de sportief dramatische periode blijft onze club gelukkig ondersteund door velen en daarom zijn we er ook trots op om jullie het volgende mede te delen: Wij willen u graag laten weten dat we voor de komende jaren maar liefst 5 nieuwe partners hebben gevonden die samen met ons de volgende stappen willen zetten. #Samenpresteren. De samenwerking tussen de Business Club en Voetbal Vereniging Kloetinge in optima forma heeft erin geresulteerd dat de nieuwe partners zich heel graag aansluiten bij de ambities van Voetbal Vereniging Kloetinge en het regionale (maar ook daarbuiten) netwerk van onze Business Club.meer »

Nieuwe plankjes voor thee / siroop

21 januari 21:15  Bouwbedrijf Van de Linde heeft ons nieuwe plankjes voor de thee / siroop geschonken. Marco dank hiervoor!meer »

VV Kloetinge goes Afrika!

18 november 17:00  We hebben de afgelopen weken al diverse teams blij kunnen maken met nieuwe tenues. Maar ook met de oude tenues worden er mooie dingen gedaan! Vrijwel meteen na het omwisselen worden deze opgehaald door vrijwilligers van goede doelen, inmiddels hebben we 6 goede doelen waar de kleding onder verdeeld zal gaan worden.meer »

BC Kloetinge plein op Contacta 2019

11 november 15:45  Op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 november j.l. was het wederom Contacta in de Zeelandhallen! De Netwerkbeurs van Zuid- West Nederland, en daar moet je natuurlijk bij zijn als Voetbal Vereniging Kloetinge.meer »

Nieuwe tenues en coachjassen uitgereikt