Kloetinge JO13-1 te sterk voor Sarto JO13-1

Sarto JO13-1

Onder 13 competitie (A-cat), 3e divisie C

9 maart 2019 10:00

G. (Gerard) Dolman

Kloetinge begon sterk, iets te sterk want verdediging van Sarto moest een goal voorkomen door een overtreding te maken. Finn Z gaat achter de bal staan en met een hard schot schiet hij net over. Kloetinge is de eerste minuten sterk want als Ricardo de bal krijgt weet hij 1 verdediger te passeren. Hij krijgt zo veel ruimte waardoor hij een voorzet kan geven maar de verdedigers van Sarto letten goed op en daardoor kon Ricardo Wesley niet bereiken. Maar dan begint Sarto beter in de wedstrijd te komen en de verdediger geeft een lange pass op de rechtsbuiten van Sarto en die legt hem vervolgens af maar de spits van Sarto schiet hem net voor rust naast. De 2e helft wil Kloetinge scoren dat gaat aardig met soms een combinatie, maar 1 van die combinaties pakte het goed uit. Pieter speelt de bal naar Jorik en sprint daarna gelijk door, hij krijgt de bal hoog van Jorik en en hij neemt hem fijn aan dan wil hij hem op de volley nemen maar raakt hem net niet goed maar met een beetje geluk vloog hij erin! 1-0, doelpuntenmaker Pieter Huige. Dan gaat Kloetinge op jacht naar nog een doelpunt. Jens speelt zich goed vrij hij loopt fijnloos met de bal over het middenveld naar de 16, maar net voordat hij kan passen word hij aan het shirt getrokken. Vrije trap kloetinge. Finn Z gaat achter de bal staan, zou hij met de hevige wind toch kunnen scoren? Hij neemt een aanloop en raakt de bal heel goed met de wind daalt hij net niet goed genoeg om te scoren. De bal komt op de lat, Mika stond er van te kijken hoe goed hij was genomen en was net niet scherp genoeg om de rebound erin te schieten. Kloetinge is na de rust stukken beter dan Sarto . Zouden ze de 2-0 kunnen maken? Finn Z speelt de bal naar Siem en Siem geeft een mooie bal op Jorik die hem vervolgens naar Pieter speelt. Pieter neemt hem goed en aan schiet hem raak!! 2-0 en na dit doelpunt wil Kloetinge er nog een maken. Mika is het er ook mee eens nog een doelpunt. Mika word goed aangespeeld en schiet maar het schot gaat helaas op de paal. De laatste minuten gaan in. Ricardo krijgt de bal en begint te dribbelen zo ver dat de doelman uit komt hij komt zo ver uit dat Ricardo de bal kan voorgeven op Robin en hij schiet knap op open goal raak 3-0. 10 minuten na het laatste doelpunt fluit de scheids af.

Eindstand: Kloetinge vs Sarto 3-0