27 oktober 2018 11:15

Scheidsrechter

F. (Federico) Castaldo

Onbekend

Bij de aftrap zette Kloetinge gelijk druk wat MOC niet zo goed kon tegen houden. Dus gingen ze voor de lange bal naar voren wat de verdediging van Kloetinge bijna niet aan kon, maar toen kwam Finn Z en via Finn Z ging de bal over de achterlijn, corner MOC .

De speler van MOC gaf een goeie hoge bal naar de spits, maar die kopte hem net over dus de bal was voor Finn V en die paaste hem naar Finn Z zodat die kon opbouwen toen belandde de bal bij Thom en die gaf een lange bal op Mika en die was de verdediging en de keeper te snel af :0-1

Maar na de goal van Kloetinge kreeg MOC ook wat kansjes maar die belandden allemaal in het hoge net.Ruststand 0-1

De 2e helft er word gewisseld aan de kant van Kloetinge Finn Z eruit  en Jay erin.

Na de rust kreeg Kloetinge een corner met een schot van Jorik aleen hij raakt hem niet goed dus de keeper kon hem pakken. Voor de rest ging het een beetje slordig aan de kant van Kloetinge er was bijna geen samenspel maar toen kwam Jurre erin. Zou hij verschil kunnen maken?

De wedstrijd was bijna klaar en toen gaf Finn Z een lange bal op Jurre aleen was net iets te hard maar gelukkig trok Jurre nog een sprint en schoot via de MOC speler de bal uit. Corner Kloetinge zou deze corner het kunnen beslissen? Nee helaas de bal ging over en de scheidsrechter floot af.