Kloetinge JO13-1 wint ruim van JVOZ JO13-2

Thom Meijboom (penalty)

Onder 13 competitie (A-cat), 3e divisie C

13 oktober 2018 10:00

Afgeschermd

Altijd een beladen wedstrijd, maar verliezen willen we nu zeker niet omdat we Jens en Wessel hebben ingelijfd! Helaas kan Jens alleen vanaf de bank de jongens aanmoedigen, geflankeerd door Robin, Doug en Milan. Jimmy blaast zoals altijd af en de strijd kan beginnen. De diesel moet nog wat opwarmen, maar alles speelt zich wel af op de voor ons goede helft. Wessel stond voor het eerst mid-mid en dat ging hem goed af. Na ruim 20 min de eerste treffer van Finn, let wel met rechts :-) De druk wordt opgeschroefd, maar ook op onze keeper. Gelukkig onderschept Finn met een mooie vangbal de beste kans van JVOZ. Dan is Kloetinge weer in de aanval en maakt Mika mooi af, foutje in de verdediging en direct afgestraft. Vol punt! Boris verdedigt nog een mooie 1 op 1 en ook Jay staat zijn mannetje weer in de verdediging. Ze komen er niet zomaar langs, hij lijkt iedere week sneller te worden. En niet veel later knalt Ricardo juist voor rust de 3-0 binnen met links!! Stuivertje gewisseld met Finn Zuidwegt????

Na de rust mag Doug beginnen en dat doet hij goed, direct een schotkans. Hij speelt een goede tweede helft, prima invalbeurt. Na een kwartiertje wordt er een overtreding op Pieter gemaakt en, zoals het een aanvoerder betaamt, knalt Thom de penalty binnen.
Niet veel later gevolgd door nog een mooi schot van Tom, wat deze keer goed wordt gepareerd door de keeper van JVOZ. Een goede kopbal van Jorik, dacht op een voorzet van Wesley, maar helaas.. weer stond de keeper in de weg. Daarna een pegel van Tom, die terugkomt van de keeper en voor Pieter zijn voeten rolt.. helaas stond hij iets te hoog afgesteld :-)
Milan mag zijn debuut maken voor Wesley, die diverse goede steekpasses de revue had laten passeren. De laatste 10 minuten breken aan en Milan probeert goed mee druk te zetten. Je ziet hem groeien op het moment dat hij het veld instapt!
Er komt nog een uitbraak richting de beide Finnen, maar ze houden het hoofd koel en we hebben weer de NUL! Einduitslag 4-0, en voor volgende week op naar revanche!