1 december 2018 10:15

Team compleet en fit. Wijbrand start met 3 wissels: Siem, Noa en Sven Hertgers
Supporters trotseren een behoorlijk koud windje
Eindstand 3-11 Genoeg te beleven, dus ga er maar eens goed voor zitten.
De aftrap is van Mario. Het duurt even voordat het eerste doelpunt wordt gescoord. De bal ketst van ene naar de andere voet en pas na tien minuten krijgen we controle over de bal en vliegen de doelpunten rond de oren van de keeper van Roosendaal. Het was een voorzet van Yaniek vanuit de rechterkant op Mario die zorgde voor het eerste doelpunt. Door mooi combinatie voetbal komt Youran bij het doel en schiet helaas over. Nog een voorzet van Yaniek op Youran en mist, kopbal Youran ook mis....
En dan komt de 0-2 van Yaniek uit een voorzet van Jurre.
Meteen daarna uit een “flipperkast balletje": een keer tegen de tegenstander, de paal en de keeper, scoort Pepijn uiteindelijk de 0-3.
Sven Hoek geeft een voorzet op Youran maar mist, Mario mist ook en Pepijn scoort alsnog uit een corner de 0-4
Jurre krijgt een mooie bal van Mario en scoort de 0-5.
Net na de 1e time-out komt er tegenpoelpunt 1-5.
Mario wordt gevloerd door een duw in de rug en krijgt een vrije trap. Helaas wordt het harde schot van Jurre door de keeper uit het doel gehouden. Roosendaal scoort de 2-5
Siem maakt de 2-6. Sven Hertgers schiet de 2-7 erin.
Na een aanval van Roosendaal neemt Siem de bal over en past hem naar Mario, hij kapt de keeper uit en scoort 2-7. En het is rust.
Na de rust wordt Yaniek in de rug gelopen en krijgt een strafschop, hij neemt zelf de bal en scoort 2-8
Dan een mooie aanval buitenom, helaas schampt de bal van Sven Hoek tegen de achterste paal uit het doel. Pepijn gaat zoals hij dat zo mooi kan, met lange stappen langs de verdediging en scoort 2-9
Roosendaal schiet vervolgens 3 á 4 keer op ons doel, maar door hard knokken van de keeper en onze spelers voorkomen we een tegen doelpunt.
Noah scoort vervolgens mooi hoog in het net de 2-10. Mario scoort uit een voorzet van Jurre de 2-11 dan nog net vóór het eindsignaal een doelpunt van Roosendaal 3-11.