Scheidsrechter

Afgeschermd

Onbekend

1e kwart:

Een sterke start van het team van Wybrand. Mario schiet in de eerste minuut al op doel, maar mist.

Hierop volgt weer aan aanval, Mario zet voor en Rava schiet ‘m mooi binnen, 1-0.

Sven Hertgers krijgt snel de bal en schiet vanaf links, een mooi schot, maar de bal beland op de paal. Er volgt een mooie combinatie en Yanniek schiet rakelings voorlangs.

Dan breekt Rava door en schiet op de keeper. Deze is niet balvast en uit de rebound scoort Rava alsnog, 2-0.

Voor het eerst komt de tegenpartij op hun eigen helft, Roosendaal krijgt de ruimte voor een vrij schot, de bal gaat hoog over het doel van Mads.

Mads geeft de bal snel mee en Siem mag doorlopen tot aan het doel van de tegenpartij, er volgt een schot, de keeper pakt.

Nog geen minuut later is er een prachtige aanval van Sven Hertgers, hij past naar Noah, maar de bal raakt de voet van een speler van Roosendaal. Een eigen doelpunt is het resultaat, 3-0.

2e kwart:

Kloetinge heeft de smaak te pakken. Een corner volgt, een prachtig schot van Jurre en Sven Hoek schiet de bal in het doel, 4-0.

Hierop volgt nog een corner, Jurre komt weer met een prachtig schot, deze keer beland de bal op het hoofd van Sven Hoek en hij kopt de bal er mooi in, 5-0.

De bal gaat vandaag lekker rond in het team, de jongens weten elkaar te vinden en er zijn mooie combinaties te zien. Hieruit weet Sven Hoek de 6-0 en 7-0 te maken.

Kloetinge regeert de wedstrijd. Toch krijgt Roosendaal een corner, Kloetinge speelt de bal netjes weg.

Pepijn, de aanvoerder van vandaag, krijgt een prachtige kans voor open doel, hij schiet maar de bal verdwijnt rechts van het doel. Het blijft gevaarlijk voor het doel van Roosendaal. Mario trapt de bal net voor rust nog tussen de palen, 8-0.

3e kwart:

Kloetinge is gelijk weer gevaarlijk en weet het spel van voor de rust voort te zetten. Pepijn scoort de 9-0.

Roosendaal is de bal weer snel kwijt en Pepijn geeft een mooie voorzet op Yanniek, hij schiet, de keeper stoot de bal weg, uit de rebound weet Sven Hoek de bal binnen te schieten, 10-0.

Roosendaal gaat wat meer druk geven, ze breken door en Rava probeert de bal te onderscheppen. De scheidsrechter ziet hierin een overtreding, een penalty volgt. Roosendaal weet deze bal voorbij Mads te krijgen, 10-1.

Na een steekpass van Jurre krijgt Noah de kans om te scoren, 11-1. Hierna schiet Pepijn weer binnen, na een voorzet van Sven Hoek, 12-1.

4e kwart:

De gretigheid is er nog steeds bij het team van Wybrand. Sven Hoek heeft een mooi geplaatste voorzet op Noah, deze gaat naast. Dan volgt een afstandsschot van Siem, 13-1.

Een combinatie volgt tussen Pepijn en Rava. Mario maakt het af, 14-1.

De laatste minuut tikt weg. Yanniek schiet, de keeper pakt mis en Rava kan uit de rebound wederom scoren. Er volgt nog een mooie redding van Mads en dan klinkt het eindsignaal.

De 3 punten blijven terecht in Kloetinge!