JVOZ JO14-1 maatje te groot voor Kloetinge JO14-1

JVOZ JO14-1

Groep 1 1

31 augustus 2019 10:00

J. Nieuwdorp

Om 10.00 uur klonk het fluitsignaal voor de eerste bekerwedstrijd van het seizoen.
Leek het in de eerste 10 minuten gelijk op te gaan, toch viel het eerste doelpunt aan de andere kant.
JVOZ was snel in de aanval en maakte na bijna een half uur de 0-2. Vlak voor rust viel uit een corner ook de 0-3.

In de tweede helft was Kloetinge nog niet helemaal bij de les, want vrijwel meteen viel de 0-4.
JVOZ kreeg alle ruimte en had een aantal goed kansen. Na 10 minuten viel dan ook de 0-5.
Kloetinge kwam er nauwelijks aan te pas en incasseerde bijna nog de 0-6, maar de paal voorkwam een zesde treffer.

Al met al was de 2e divisionist een maatje te groot.