4e divisie B

28 september 2019 10:00

A.H.A. (Sander) Rensen

Kloetinge JO14-1 – Barendrecht JO14-1, 28 september 2019

Kloetinge – Barendrecht is de tweede competitie wedstrijd van het seizoen. Het is nog lastig in te schatten hoe sterk de competitie gaat worden, maar de eerste wedstrijd tegen Oranje Wit werd met 4-3 gewonnen.

Kloetinge begint goed aan de wedstrijd en is Barendrecht de baas in de beginfase. Dit resulteert al snel in een eigen doelpunt van Barendrecht, 1-0!. Kloetinge blijft duidelijk het initiatief nemen. Na een kwartier spelen ongeveer weet ook Barendrecht echter dreigender te worden en ze beginnen van zich af te bijten. Bij het doel van Barendrecht laten Pieter en Robin een mooi 1-2tje zien dat resulteert in een corner, maar de  keeper van Barendrecht houdt zijn doel ook in tweede instanti schoon. Wel nog weer een 2de corner genomen door Bangali, die resulteert in een kans voor Jay die helaas over schiet.

Daarna rukt Barendrecht op naar de 16 -meter van Kloetinge maar goed werk van Finn en Boris zorgt ervoor dat de doelpoging niet gevaarlijk is. In de 23ste minuut weet Barendrecht wel de 1-1 te maken. Bij Kloetinge zijn de passes net niet op maat. Vlak voor rust maakt Barendrecht 2-1. Het loopt dan niet lekker bij Kloetinge. Desondanks weet Noah, na een knappe actie, in de 37ste minuut vlak voor rust de 2-2 te maken.

Kloetinge is zeker niet de mindere ploeg en hoeft deze wedstrijd niet te verliezen. Na rust zien we echter een beter Barendrecht dan in de eerste helft. Kloetinge neemt wel het initiatief in de eerste minuten van de 2de helft met enkele doelpogingen van Kloetinge in de eerste 10 minuten.

Het regent inmiddels, maar we hebben wind mee nu. Veel flipperkast voetbal in de eerste fase van de 2de helft. Na een minuut of 25 schiet Barendrecht zichzelf naar 2-3. Robin heeft dan nog kans op de gelijkmaker in de 29ste minuut maar die gaat over. Bal is nog wel aangeraakt dus Ricardo mag de corner nemen, maar die eindigt klemvast bij de keeper.

Daarna nog een laatste corner voor Kloetinge met een mooi schot van Finn op goal, maar helaas, het mag soms ook wat meer meezitten. In blessure tijd dan? Ja daar komt nog een poeier van Finn. Het schot valt precies in het fluitsignaal. Einde wedstrijd!