Puntje voor Kloetinge JO14-1 uit bij IJsselmonde JO14-1

Onbekend

Vandaag staat er een uitwedstrijd tegen de nummer 2 IJsselmonde op de planning.

Het is een koude zaterdag middag als de boys met een wat gehavend team het veld op komen.

Finn en pieter zijn nog steeds geblesseerd, als invalspelers beginnen Milan en Mees op de bank

In de eerste helft komt Kloetinge na ongeveer een kwartier gespeeld te hebben op een 1-0 achterstand door een goed afstand schot van de linksback van IJsselmonde.

Kloetinge laat erg goed zien dat ze niet voor niks naar Rotterdam zijn gekomen door een hele gemotiveerde uitstraling te tonen.

Na een goede eerste helft van beide teams gaan we de rust in. Na de rust komt er een zelfverzekerd Kloetinge naar buiten, klaar om alles op alles te gaan zetten om hier niet te gaan verliezen.

Na 10 minuten spelen komt Kloetinge helaas op 2-0 achterstand, maar niet getreurd na een goede balonderschepping van Robin Nieuwdorp volgt een goede voorzet op Bangaly en staat het 2-1.

Met nog een kwartier te spelen gaat Kloetinge er vol tegenaan.

Nog 5 minuten te spelen, Kloetinge moet nu toch echt gaan scoren.

1 minuut voor tijd heeft Kloetinge nog een vrije trap, de bal ligt ongeveer 10 meter over de middellijn. Wessel plaatst de bal met een goede trap  in de 16 meter, ter hoogte van de penaltystip.  Boris stond daar al  te wachten en schiet hem, met een beetje geluk in de touwen. Een echte , zeer terechte, frommel- goal geeft de jongens van de JO14-1 het punt waar ze recht op hebben!!!