Halsteren JO12-1

Hoofdklasse 01

28 september 2019 8:30

S. (Sinan) Awchi

Wij begon de eerste helft goed maar waren niet scherp genoeg voor de goal. Het bleef daardoor lang 0-0. In het 2e kwartier van de eerste helft kwamen we na veel pogingen eindelijk op 1-0 door een eigen doelpunt. We  gingen  met 1-0 de rust in. In  het 3e  kwartier  gingen we minder voetballen en kregen we  kansen tegen  maar uiteindelijk scoorde wij  toch nog de 2-0. In het 4e  kwartier gingen wij  beter voetbalen en kregen we  veel kansen . halsteren ging steeds feller spellen  maar wij  ging daar niet in mee uiteindelijk scoorde we nog  drie keer . Met nog ongeveer  vijf minuutjes op de klok liep de tegenstander van het veld  omdat ze het de hele wedstrijd niet eens waren met de scheids . Wij  wonen met  5-0. Doelpunten makers zijn :  Senn 1x,Lucas 1x en Daan 2x  en nog een eigen doelpunt  van Halsteren.