Kloetinge JO13-1

3e divisie C

7 maart 2020 10:00

C.L. (Chiem) Kuunders

Kloetinge ziet Sarto dichtbij komen. De Tilburgse concurrent was zaterdag in eigen huis met 2-1 te sterk voor middenmoter JO13-1.

Al voor rust stond Kloetinge met 2-0 achter. De thuisploeg scoorde twee keer uit een hoekschop.

In Tilburg zat er te weinig overtuiging in het spel van Kloetinge. Dit leidde tot ontevredenheid bij trainer, leiders en meegereisde ouders. Er werden meerdere wissels doorgevoerd, maar het spel bleef matig.

Halverwege de tweede helft scoorde Sven Hoek de enige tegentreffer. Hij schoot een vrije trap van net buiten het strafschopgebied zuiver binnen.

Door het verlies moet Kloetinge zich voorlopig tevreden stellen met een zesde plek. Sarto nadert tot twee punten en staat nu zevende.

Volgende week zaterdag speelt JO13-1 thuis tegen hekkensluiter MOC’17.